2777
2789
عنوان

دخترای زیر بیست و هشت سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لزوما نیست خصوصا برای دختر

چرا هست مخصوصا برای دخترایی که خودشون تو ذهن خودشون و مشاوره های غلطی که می‌شنوم تصمیم میگیرن خواستگار رد کنم بعد میان میگن قسمت نبوده !؟. این عقبه خود ادامه با قسمت به نظر شما .آره اونی که کلا خواستگار ندارم میشه گفت موقعیت نداشته بازم نمیشه گفت قسمت عزیزم.مثلا من اگه خواستگاران و رد کنم بگم قسمت نبوده خوب خودم رد کردم دیگه یا تو توهمات این که تا آخر عمر وقت برا ازدواج دارم به عنوان یه دختر . ینی همون رویا فروشی الکی بعضی افراد با نظرات از رو عقده و جهت دار.

قسمت ساخته تصمیمات خود انسانه.

ببین مثلا من دخترم تا حالا هر چی خواستگار داشتم هیچ کدوم اونی که خواستم نبوده یکی همه چیش خوبه سنش بالاس یکی تنها مشکل اینه که ظاهرش به دلم نمیشینه و ... حالا اصلا توقعات عجیب غریب هم ندارم نه اما انگار قسمت نیست انگار نمیشه که بشه

ببین مثلا من دخترم تا حالا هر چی خواستگار داشتم هیچ کدوم اونی که خواستم نبوده یکی همه چیش خوبه سنش ب ...

بازم میگم قسمت ساخته تصمیمات خودمونه بعدشم ببین عزیزم هیچ کس نمیتونه بگه اونی رو که خواسته تمام و کمال پیدا کرده چه پسر چه دختر این آدما هستن که با بالا پایین کردن توقعات و خواسته هایشان به توافق و عشق میرسن .قرار نیست که خدا برا هر کس یه نفر مخصوص خودش تولید کنه بر اساس علایق هرکس ما انسان ها مکمل همدیگر هستیم ینی کامل کننده نه شبیه هم لزوما .

بازم میگم قسمت ساخته تصمیمات خودمونه بعدشم ببین عزیزم هیچ کس نمیتونه بگه اونی رو که خواسته تمام و کم ...

چی بگم خواهر اگه دختر باشی اونم از خوانواده ای که پولدار نیست اگر هیییچ وقت قرار نیست از ته دل خوشحال باشی...

چی بگم خواهر اگه دختر باشی اونم از خوانواده ای که پولدار نیست اگر هیییچ وقت قرار نیست از ته دل خوشحا ...

نه عزیزم اینجوری نیست نگران نباش خدا برا همس و پول هم همه چی نیست ایشالا خوشبختی همه دخترا. و پسرا. 

چرا هست مخصوصا برای دخترایی که خودشون تو ذهن خودشون و مشاوره های غلطی که می‌شنوم تصمیم میگیرن خواستگ ...

درسته که بعضی ها بیخود و بی جهت رد میکنن خواستگار رو

اما اینم درسته بعضی ها خواستگار ندارن

و درست تر بعضی خواستگار مناسب ندارن

قرار نیست آدم به خاطر مجرد نبودن به کسی که اصلا از نظر خانوادگی فرهنگی بهش نمیخوره جواب مثبت بده

چون ازدواج اشتباه بدتر مجردی هست