2777
2789
عنوان

دخترای زیر بیست و هشت سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۹ سالمهدوست دارم با عشق ازدواج کنم برای همین به خواستگار سنتیحس خوبی ندارم

منم خاستگارم سنتی بودش البته شوهرم میخواستهومنوازقبلش ولی من اصلااااا الان خیلی راضی ام ازازدواجم بعداز ۱۳سال😅😅😅🤣🤣

منم خاستگارم سنتی بودش البته شوهرم میخواستهومنوازقبلش ولی من اصلااااا الان خیلی راضی ام ازازدواجم بع ...

خب بازم عشق و عاشقی بوده

عزیزممم خوشبخت بشی😍❤️

منم خودم انتخاب میکنم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

درسته که بعضی ها بیخود و بی جهت رد میکنن خواستگار رواما اینم درسته بعضی ها خواستگار ندارنو درست تر ب ...

بله حرفت درسته من منظورم بیخود رد کردنا و از رو توهم وقت داشتن و مشاوره های غلط یه عدس . نه اونی که خواستگار ندارها یا واقعا مورد خوب نداره. در ضمن مورد خوب از نظر هرکس یه جوره .یه سریا متاسفانه فقط از رو هیجان یا رد میکنن یا قبول نه عقل و منطق.

مشکل ما اینه دهه هفتادیم این هشتا دیا زبلن دلبری و سرزبون دارن پسرا جذب میکنن

همش هم این نیست 

اکثر دهه هشتادی ها معیار خاصی ندارن فقط میخوان شوهر کنن

نمی دونم دخترای دههه شصتی رو دیدن هولکی شدن فک کنم 

خیلی هاشون با اختلاف سنی بالا دارن ازدواج می کننن و براشون مهم نیست

ازدواج دهه شصتی دهه هشتادی زیاد شده 

الانشم چیزیو از دست ندادی

خیلیا کوچیک تر از شما بودن ازدواج کردن جالب نبوده براشون

ازدواج الکی نیست

یکی تو ۴۰ سالگی ازدواج میکنه و خوشبخت میشه

یکیم تو ۳۰ سالگی

یکیم تو ۲۰ سالگی

به این چیزا نیست واقعا

ممکنه شما تا دوسال دیگه بهترین آدم سر راهت قرار بگیره

حالا اینا که ازدواج کردن چی گیرشون اومد؟ والا هرکیو میبینم میگه خوشبحالت مجردی دوران پادشاهیته

بله حرفت درسته من منظورم بیخود رد کردنا و از رو توهم وقت داشتن و مشاوره های غلط یه عدس . نه اونی که ...

کاش خیر برای همه پیش بیاد

یه اشکالی هم هست ‌که پسرا دنبال دختر بسیار کم سن تر هستن و دخترای کم سن به خاطر موقعیت مالی قبول میکنن

و این وسط اونها که سن مناسب تری دارن خواستگار ندارن

کاش خیر برای همه پیش بیادیه اشکالی هم هست ‌که پسرا دنبال دختر بسیار کم سن تر هستن و دخترای کم سن به ...

بله این هم که شما گفتی حقیقته و این که پسرا دنبال دختر کم سن تر هستن هم حقیقته  و نمیشه گفت اشکال بهش چون یکی از ملاک عاشقونه دیگه چون تو بحث دختر خانواده پسر سن براشون مهمه به خاطر مساعل بارداری و خیلی خیلی مساعل دیگه که نمیشه گفت بهش اشکال چون حق هم دارن خداییش و انتخاب خودشون و البته خانوادشون که این موضوع رو متاسفانه دخترا در نظر نمیگیرند و یه طرفه به موضوع نگاه میکنن و فقط جانب خودشونو در نظر دارن. ولی درکل ایشالا همه خوشبخت شن البته با آدم مناسب و درست شما هم همینطور عزیزم.

بله این هم که شما گفتی حقیقته و این که پسرا دنبال دختر کم سن تر هستن هم حقیقته و نمیشه گفت اشکال به ...

نه حق ندارن بارداری تا ۳۵ سال هیچ مشکلی نداره

آدم ۳۰ ساله نباید خواستگاری دختر ۱۸ساله بره  اصلا مناسب هم نیستن 

اون مردی که ۴۰ سالشه ازدواج نکرده حق نداره خواستگاری دختر ۲۴ ۲۵ ساله بره چون بچه میخواد. اگر خیلی این جریان مهم بود زودتر ازدواج میکرد

اختلاف سن بالای ۹سال ۱۰ سال افتضاح علطه

نه حق ندارن بارداری تا ۳۵ سال هیچ مشکلی ندارهآدم ۳۰ ساله نباید خواستگاری دختر ۱۸ساله بره اصلا مناسب ...

ببین این که می حق داره می حق ندارها رو ما نایین نمی‌کنیم گلم منم موافقم اختلاف باید تا ۱۰ سال باشه ولی چرا نباید قاطعانه گفت یه مثلاً ۳۰ ساله بره خواستگاری ۱۸ ساله شاید خود دختر بخواد!!!! نباید گفت حق ندارم چون اونا هم به شما همینو میگم ببخشید میگم به شما چه اصلا به کسی چه مربوط این حقایق جامعی البته تفاهم مهمه نه سن . تو بحث سن بالاتر بودن دختر از پسر خوب نیست چون پسرا همینجوری بچه آن چه برسه آدم بره با یه بچه تر از خودش بخواد ازدواج کنه اونم پسرای الان که نه مسعولیت حالیشونه نه تعهد البته همه نه ها. پسرا هم همین جمله شما رو به دخترا میگن میگن میخواستی زودتر ازدواج کنی . 

ببین این که می حق داره می حق ندارها رو ما نایین نمی‌کنیم گلم منم موافقم اختلاف باید تا ۱۰ سال باشه و ...

مساله اینکه پسری که میره خواستگاری دختر ۱۲ سال کوچیکتر در واقع یه بره خونگی گوش به فرمان میخواد نه همسر.....

من کلا با ازدواج های نامتعارف مخالفم

دختر بزرگ تر باشه بدتر

البته که هیچی صد درصد نیست  ولی در حالت کلی اشتباهه

مساله اینکه پسری که میره خواستگاری دختر ۱۲ سال کوچیکتر در واقع یه بره خونگی گوش به فرمان میخواد نه ه ...

ببین دوست خوبم من منظورم اینه که شما بهش میگی نامتعارف ولی بقیه هم مثل شما فکر میکنن آیا!؟ نه هر کس زندگی خودشو داره و تصمیم خودشو الان تو این سایت خیلیا میان به دخترای کم سن میگن تا مثلاً ۴۰ ازدواج نکن قاطعانه و نه از رو دلسوزی معلوم نیست چی تو سرشون میگذره خوب این متعارفه که بیای و حتی در حد نظر دادن اینجوری به دختر ۱۸ یا ۱۹ ساله رو راهنمایی کنی و رویا بفروشیم بهش درصورتی که واقعیت چیزه دیگس و ما باید اگه نظری هم می‌دیم از رو انصاف و واقعیت باشه و مثلاً راجب ازدواج باید گفت اگه مورد خوب متعهد و با شخصیت بود نباید رد کرد. ولی یه عده کلا میان میگن نه نکن زوده و از این حرفا و تمام .خوب اونی که این حرفو نظرو میده تضمین میده به اون دختر چون ممکنه نظرش تاثیر بذاره تو زندگی دختر بیچاره و خدا و کارما رو در نظر نمیگیره. عرف تا ده سال تا یه جایی تا دوازده هم هست برا ازدواج میگم که تفاهم و شخصیت پسر بیشتر مهمه.

ببین دوست خوبم من منظورم اینه که شما بهش میگی نامتعارف ولی بقیه هم مثل شما فکر میکنن آیا!؟ نه هر کس ...

من اینجا نه 

ولی دختر داشته باشم قاطعانه بهش میگم ۱۸ وقت ازدواج نیست  

خداروشکر پدر مادرم تا ۲۳ سال خواستگار راه ندادن حتی

۲۶سالم بود ازدواج کردم و البته بعدش خیلی دوستام ۲۸ ۳۰ ۳۲ ازدواج کردن همشون هم زندگی خوبی دارن و انتخاب های درست تر

هیج دلیلی نداره بچه ۱۸ساله درگیر مشکلات متاهلی بشه