2777
2789
عنوان

دخترای زیر بیست و هشت سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 53 پست
من اینجا نه ولی دختر داشته باشم قاطعانه بهش میگم ۱۸ وقت ازدواج نیست خداروشکر پدر مادرم تا ۲۳ سال خو ...

اینم باز انتخاب و منطق صرف شماست و نمیشه برا همه گفت ولی میگم کاش واقعیات رو هم در نظر بگیریم شاید تلخ باشه واقعیت ولی دونستنش باعث میشه بیشتر اشتباه نکنیم هممون. الان مثلاً نظر من تو این موضوع با شما مخالفه چرا نباید تو ۱۸ اگه خواستگار خوب و با اون مشخصه های که بالا گفتم و آدم رد کنه اگه بد باشه و نامناسب آره ولی غیر از این میشه اشتباه که گاهی حتی خیلی وقتا دیگه قابل برگشت و جبران نیست این هزار بار مگه تضمین قطعی هست برا آینده!؟,  که شما میگی من حتی دختر خودمو فلان و فلان و اصلا راه نمی‌دم. البته جسارت نشه نظر شما هم بسیار محترم.

اینم باز انتخاب و منطق صرف شماست و نمیشه برا همه گفت ولی میگم کاش واقعیات رو هم در نظر بگیریم شاید ت ...

میگم خوشبختانه خانواده خودمم راه ندادن

جدیدا اطرافم یه دختر ۱۸ساله بل وضع مالی بسیار عالی دو خانواده ازدواح کرده چرا؟ چون خواستگار خوب بوده  پسره هم البته بچه اس اونم ۲۳سالشه

و در جریان هستم دختر ۱۸ساله چقدر مشکلات داره و واقعا براش سخته  

همیشه براش غصه میخورم چون واقعا ۱۸سال سن اینطور غصه ها و مشکلات نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم خوشبختانه خانواده خودمم راه ندادنجدیدا اطرافم یه دختر ۱۸ساله بل وضع مالی بسیار عالی دو خانواده ...

ببین اون دختر هم قطعا خودش عقل  و انتخاب داره ولی از کجا می‌دونی اگه مثلاً ازدواج نکنه مشکلاتش حل یا کم تر میشن اتفاقا شاید با ازدواج درست ( منظورم منم ازدواج درست و منطقیه) بهتر شده زندگیش ولی خداییش اینم در نظر یا فکرت بگیر مورد خوب و مناسب حالا نه فقط پولدار بودن یه پسر و منظومه نباید رد کرد چون تضمین نیست برا آینده به دختر نیستتتتت.۲۳ هم از نظر من برا پسر زوده و بچس.تو موردی که گفتید البته انتخاب خود دختر بوده و هرکس هم مسعول انتخاب و آینده خودش پسر زیر سی اصلا برا ازدواج مناسب نیست.

ببین اون دختر هم قطعا خودش عقل و انتخاب داره ولی از کجا می‌دونی اگه مثلاً ازدواج نکنه مشکلاتش حل یا ...

نه انتخاب خود دختر نبود خانواده صلاح دونستن 

خانواده بسیار سنتی 

آخرش ازدواج کلی چالش جدید داره که از پسش بر آمدن سن کم سخته واقعا سخته

نه انتخاب خود دختر نبود خانواده صلاح دونستن خانواده بسیار سنتی آخرش ازدواج کلی چالش جدید داره که از ...

چی بگم ولی ایشالا همه خوشبخت بشن. در ضمن سنتی بودن ثابت کرده همه جا بد هم نیست چون تجربه پشته تجربه سال ها که خیلی ارزش داره. تجربه رو تجربه کردم خطاست و به اصطلاح مثل به عده ژست امروزی بودن گرفتن و هیچی نتونستن خیلی وقتا خانواده بهترین و برا آدم انتخاب میکنن چون تجربه دارن و چه چیزی ارزشمند تر از تجربه در مورد این دختر هم الان نمیشه نظر داد شاید در آینده اتفاقا خیلی هم خوشحال باشه و راضی که گوش کرده حرف خانوادشو. چون خانواده که بد دخترشونو نمی‌خوان.

چی بگم ولی ایشالا همه خوشبخت بشن. در ضمن سنتی بودن ثابت کرده همه جا بد هم نیست چون تجربه پشته تجربه ...

قطعا خانواده بد دختر رو نمیخوان

اما همونطور که جوون‌ها اشتباه میکنن خانواده ها هم ممکنه اشتباه کنن

قطعا خانواده بد دختر رو نمیخواناما همونطور که جوون‌ها اشتباه میکنن خانواده ها هم ممکنه اشتباه کنن

خیلی کمتر به نظرم اشتباه میکنن چون میگم که تجربه دارن و این خیلی مهمه. یه جوون از رو ناپختگی ممکنه اشتباه کنه ولی یه خانواده و بزرگترها خیلی خیلی به ندرت چون همه چی رو در نظر میگیرند و بعد تصمیم میگیرن نه مثل ما جوونا از رو عجله و احساسی بودن صرفا.

خیلی کمتر به نظرم اشتباه میکنن چون میگم که تجربه دارن و این خیلی مهمه. یه جوون از رو ناپختگی ممکنه ا ...

البته من جوون نیستم  آنچنان  واقعیتش 

چیزهایی که گفتم رو تجربه دیدن آدمهای اطرافم بوده 

البته من جوون نیستم آنچنان واقعیتش چیزهایی که گفتم رو تجربه دیدن آدمهای اطرافم بوده

منم تجربه و دید خیلی از اطرافیان و جامعه و آشنا ها رو گفتم. هنوزم دارم تجربه کسب میکنم.ولی به این نتیجه رسیدم که تجربه خیلی مهمه . و نباید دوباره تکرارش کرد چون باعث پشیمونی و اذیت کسی که تجربه کرده میشه و خیلی بده خیلی و جبران ناپذیر.