2777
2789
عنوان

دارم ازدواج میکنم چقدر عجیب

830 بازدید | 46 پست

دخترا من دوس داشتم به زندگی و تجربیات مجردی ادامه بدم

اما یهویی شد

افسرده شدم بااینکه طرف مقابلم خیلی خوبه خیلی

شاید علت اینکه یهو به دام ازدواج افتادم کامل بودن و ایده ال بودن طرف مقابلم بود

چون من ازاون دخترایی بودم که همیشه به ازدواج گارد داشتم

الانم میترسم اما باوجود این شخص خیلی کمتر شده جبهه گرفتنم

نمیدونم انگار افسرده شدم

شماهایی که ازدواج کردین همچین احساسی داشتین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که نمیخوان ازدواج کنن زودی مزدوج میشن 

ولی اون بد بختایی که قصدشو دارن جور نمیشه 😂😐

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

منم مثل تو

با این تفاوت که احساسی تصمیم گرفتم اون زمان و درحال حاضر پشیمونم از ازدواج

ولی اگه به قول خودت انتخاب خوبی کردی نگران نباش، احساستم طبیعیه الان چون یهو وارد فاز جدیدی از زندگی شدی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ازدواج باادم درست جلو پیشرفت و یا خوش گذرونبتو نمیگیره

بلکه کمک هم هست برات ، و خیلی بیشتر خوش میگذره

بچه اما دست و پاگیره ، باشگاه ، و‌پیاده روی ،و ریلکسی و .... دورش یه خط قرمز میاد 🫠😅مخصوصن اگر کسی کمکت نباشه

سریع بچه دارنشو

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

میشه بدونم چند وقته طرفو می‌شناسی ؟یه چیزی که بهش رسیدم هر وقت احساس کردی طرفت همه چی کامله یعنی هنو ...

نزدیک دوماه 

البته این اشنایی هنوزم ادامه داره منظورم اینه داره جدی میشه شوخی شوخی