2777
2789
عنوان

دارم ازدواج میکنم چقدر عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 46 پست
واع براجی افسرده شی؟؟چن سالته؟؟طرفو دوس داری؟؟منم مث تو بودم یادمه زمانی ک شوارم میخاس بیاد خاستگاری ...

نمیدونم یجورایی دوس ندارم از خونه بابام دل بکنم و زندگی پرمسئولیت شه

۲۴ سالمه

اره حس مصبتی بهش دارم ک اجازه دادم تاهمینجا پیش بره

آخی عزیزمم😂😂

منم دیشب دادوبیداد و گریهههه کلا پدرم کنسل کرد

اماازرونمیره این شخص 

کلا بنظرم عشق منطق حالیش نیس دیگه منم نظرم این بود به این زودیا بهش فکر نمیکنم وگرفتار نمیشم اماشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غم و افسردگی هیجان پایین است. یعنی با تمام قوا داری شرایط جدید را بررسی می کنی. پوست اندازی روانی هم ...

درسته 

اصلا ب این موضوع فکر نکرده بودم البته خیلی وقته روانشناسی پاس کردم چیزی یادم نمیاد اگ فکرم میکردم

شما خوشی زده زیر دلت با این افکار هم اونو بدبخت میکنی هم خودتو تجربه ی مجردی چیه دیگهنصف دخترا الان ...

وای فک کردم مامانم پشت تریبونه😂♥️

مامانمم همینارو داره میگه هرروز

درسته عزیزم

بلاخره دارم باخودم کنارمیام ک از این مرحله عبور کنم

طبیعیه منم علاقه ای به ازدواج نداشتم تا اینکه به شخصی علاقمند شدم و با وجود اینکه این موضوع یه محدود ...

وای دقیقاااا منم همین مشکلو دارم

عرووسی نههههه

وای عروسی هم اضافه شد به درگیری های ذهنیم

موافقمالبته ایشون باپدرم صحبت کردن که عقد کنیم بابام شب گف من گفتم فعلا هیچ نظری ندارم نمیخوام و گری ...

چه بابای بازیگر و بلدی داری😂😂 پسره رو خل گیر اوردین؟ چه کلاس الکی میزارید

برو مشاوره پیش از ازدواج برو بیا بشناسی 

یا اره یا نه

این بچه بازی ها چیه

وای دقیقاااا منم همین مشکلو دارمعرووسی نهههههوای عروسی هم اضافه شد به درگیری های ذهنیم

😂😂😂 همینه که هست، من دیگه خانواده همسرم میومدن برا تاریخ عروسی هر دفه میگفتم نه و عقب مینداختم بابامم که خیلی خوشحال بود از این فرایند که عروسی عقب بیفته 

ولی مامانم نشست باهام حرف زد گفت خیلی بی احترامیه هر دفه اینا میان هی میگی نه نه 

خب اگه نمیخواستی عقد نمیکردی 

تو که ده سال طرف می‌شناختی دیدم راست میگه و قبول کردم 

اما باز هم انقد بی حوصله شده بودم که اصلا حوصله عروسی نداشتم هی میگفتم کاش تموم بشه 

منم قبلا فکر میکردم طرفم چقدر کامله و بهترین شوهر دنیا دارم

ولی الان که اخلاقش دستم اومده همش از خودم میپرسم من به چیِ این دلمو خوش کردم؟ ولی خب چه میشه کرد مرد ایرانی همشون همینن حداقل از نظر خیانت و اینا مطمئنم

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

دقیقا من یه تایمی دلم میخواست ازدواج کنم، اصلا جور نمیشد بعد از اون اتفاقا زده شدم و کلا بی خیالش شد ...

چقدر جالب خوشبخت بشید

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

نمیدونم یجورایی دوس ندارم از خونه بابام دل بکنم و زندگی پرمسئولیت شه۲۴ سالمهاره حس مصبتی بهش دارم ک ...

خوب کاری کردی به نظرم چون آدم تو سن شما دلش نمی خواهد ازدواج کنه بعدش هم موقعیت های خوبش را از دست میده و می بینه اشتباه کرده. ، امیدوارم خوشبخت بشی