2777
2789
عنوان

کاش به جای اینهمه درس و کار 🤕

534 بازدید | 38 پست

سلام دوستان الان در خسته ترین شرایط ممکن هستم اول مهره و تدریس دو تا دانشگاه رو قول دادم ،البته تعداد واحدام زیاد نیست ولی خب اماده کردن مطلب طول میکشه چون ترم اولیه که این واحد رو تدریس دارم ،از طرفیم سه تا مرکز مشاوره کار میکنم  چون تعداد مراجعام زیاد بود یکشون رو دو روز در هفته میرم ،یه کارگاه پیش از ازدواجم قول دادم که از اول مهر برگزار میشه ،کارای دخترم هم هست که داره اماده میشه برای مدرسه ،مادرمم یه هفتس چشماشون رو عمل کردن و یه سری کاراشون با منه ،امروز دیگه از شدت کار زیاد کاملا انرژی روانی رو از دست دادم و حتی بیمار شدم 

یه لحظه به خودم گفتم: اخ که چقدر خسته ای کاش یکم میشستی تو خونه دو تا دیگه بچه به دنیا می‌آوردی به جای این همه مشغولیت رنگارنگ ...

کیا اول مهری تو شرایط من هستن ؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خوشبحالت کاش جات بودم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

من جات خسته شدم😶

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت کاش جات بودم

قربونت عزیزم الهی که به جایگاهی که دوست داری برسی ولی کاش جای الان من نباشی خیلی خسته و آشفته هستم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خوشبحالت کاش جات بودم

امضات🌼❤️

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

فکرمیکنم روانشناس و استاد دانشگاه هستید

خیییلییی جالب بود واسم،من دارم برای کنکور ارشد روانشناسی میخونم و تاهمین ۱۰ دیقه پیش پای کتاب بودم تازه تموم شد

این روز واسه انگیزه دادن به خودم‌همش اینده ی پیش روم‌رو تصورمیکنم،که مراجع داشته باشم تدریس کنم‌و....

میدونم چقدر شرایطتون خسته کننده ست ولی دقیقا آرزوی این روزهای منه❤

من جات خسته شدم😶

اره به خدا ،امروز چند تا آمپول تقویتی زدم تا یکم انرژی بگیرم و بتونم سر پا باشم 

قربونت عزیزم الهی که به جایگاهی که دوست داری برسی ولی کاش جای الان من نباشی خیلی خسته و آشفته هستم

عزیزم باید به خودت افتخاری کنه ک ادم هدفدار و قوی هستی  وبقیه خانماها باید ازت یاد بگیرن چطپر مستقل و قوی باشن 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

امضات🌼❤️

دیشب نوشتمت به چیزی دیگه بود هی وایب منفی میداد گفتم عوض کنم شاید کمی بخودم بیام و بزا کنکور بخونم

فکرمیکنم روانشناس و استاد دانشگاه هستیدخیییلییی جالب بود واسم،من دارم برای کنکور ارشد روانشناسی میخو ...

عزیزم ،الهی که به هر چی دوست داری برسی ،یه روزی خودمم آرزوی همچین شرایطی رو داشتم اما خب گاهی شرایط کاری سخت میشه و توان ماهم محدود...

خب چرا دانشگاهو با هوش مصنوعی آماده نمیکنی ؟

کمک میگیرم اما رفرنس اصلیم کتاب ها هستن 

عزیزم باید به خودت افتخاری کنه ک ادم هدفدار و قوی هستی وبقیه خانماها باید ازت یاد بگیرن چطپر مستقل ...

نظر لطف شماست 

مرسی از انرژی مثبتتون عزیزم 💕

اره به خدا ،امروز چند تا آمپول تقویتی زدم تا یکم انرژی بگیرم و بتونم سر پا باشم

زیاد خودتو تو کار خفه نکن