2777
2789
عنوان

کاش به جای اینهمه درس و کار 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 38 پست
اینو ازته قلبت میگی یاازروی خستگیه؟؟؟؟من دوست داشتم سرکار دلخواهم میرفتم .تاحدود کمی شرایط شمارومیدا ...

شاید از روی خستگی شایدم  ...

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
عزیزم ،الهی که به هر چی دوست داری برسی ،یه روزی خودمم آرزوی همچین شرایطی رو داشتم اما خب گاهی شرایط ...

ممنونم ازتون💞

کاملا درسته متوجهم

بهترین هاروبراتون آرزو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشین عزیزم کاش تعادل رعایت کنین کار هیموقت تموم نمسشه ولی مادری و حوصله چرا

ممنونم ،درست میگید عزیزم ،راستش طوری برنامه ریزی کرده بودم که کارم زیاد نشه ، اما یک دفعه شرایط تغییر کرد ،مثلا به یکی از دانشگاه ها گفته بودم ترم بعد میام اما این درس رو ترم یک ارائه دادن...

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
دیشب نوشتمت به چیزی دیگه بود هی وایب منفی میداد گفتم عوض کنم شاید کمی بخودم بیام و بزا کنکور بخونم

یه لحظه مغزم هنگ کرد فکر کردم ۴۰۵ هستیم😂💔 

ان‌شاءالله که به هدفت برسی عزیزم، شروع کردی؟

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

معلومه خیلی برای این روزهات زحمت کشیدی. موفق ومویدباشی. چطور برای تدریس دانشگاه اقدام کردی؟؟؟

ممنونم  عزیزم همچنین  ،بله خیلی ،من حتی دو تا رشته عوض کردم ،تا شغلی که دوست دارم رو به دست بیارم،خودم اقدام نکردم ،مدیر کارگروه مرکز مشاوره ای که کار میکنم مدیر گروه روانشناسی دانشگاه هم هستن و ایشون با توجه به شناختی که ازم داشتم بهم پیشنهاد تدریس دادن 

پس حتما خیره❤️

الهی آمین 💕

دعا بخون خدا به آدمها توان میده غذای مقوی حتما بخور

💕🙏

یه لحظه مغزم هنگ کرد فکر کردم ۴۰۵ هستیم😂💔 ان‌شاءالله که به هدفت برسی عزیزم، شروع کردی؟

اره خیلها اینطور فک میکنن قانون جذبه نع هنوزم نمیدونم چمه نیاز به جرقه دارمم یا بهتره بگیم نیاز به یه انفجارر عظیمی در درونم دارم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اره خیلها اینطور فک میکنن قانون جذبه نع هنوزم نمیدونم چمه نیاز به جرقه دارمم یا بهتره بگیم نیاز به ی ...

انجار عظیم با قدم های کوچیک شروع میشه ، این قدم های مستمر ، در عین ناباوری ، انفجار تولید میکنن

مرنج و مرنجان
انجار عظیم با قدم های کوچیک شروع میشه ، این قدم های مستمر ، در عین ناباوری ، انفجار تولید میکنن

چطوررر نمیدونم چطورر درماندم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

قربونت عزیزم الهی که به جایگاهی که دوست داری برسی ولی کاش جای الان من نباشی خیلی خسته و آشفته هستم

خیلی دیگه خودت رو درگیر کردی عزیزم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم