2777
2789

شوهرم اصلا نیس ک بگیره و خرجی بده 

تف ب این حسرتا

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

معتاده؟ 

بقیه خانواده کمک نمیکنن؟🥲

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نداره ؟ مگه چقدر هزینه اش میشه

من ندار نیستم میدونم سه چهارتومن هزینه زیادی نیس 

ولی الان نیازه ک ندارم 

ابی ک نباید میریخت ریخته شد 

جشن شکوفه ها پسرم  نرفت بابغض خوابید دیگ هیچی برام مهم نیس

درگیر مشکلات شده همسرم و سرکار نمیره 

منم بابچه کوچیک نمیتونم عزیزم

من ندار نیستم میدونم سه چهارتومن هزینه زیادی نیس ولی الان نیازه ک ندارم ابی ک نباید میریخت ریخته شد ...

وای عزیزم:) 

به پدر و مادرت نمیتونی بگی؟ 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

نمیگم ب هیچکس نه

نمیدونم شرایطت چطوره ، ولی همیشه هم صورت رو با سیلی سرخ نگه داشتن خوب نیس 🥲 اگه بتونی به بزرگتری کسی بگی یا ازش شکایت کنی بابت نفقه شاید وضع بهتر بشه

به هرحال امیدوارم اوضاع درست بشه❤️

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خدا به داد هممون برسه من هم ن لباس ن کیف هیچی برا بچه هام نگرفتم بچه هام میگن تا لباس نگیری مانمیریم ...

کاش فقط لباسو کیف بود 

من ندار نیستم میدونم سه چهارتومن هزینه زیادی نیس ولی الان نیازه ک ندارم ابی ک نباید میریخت ریخته شد ...

بمیرم برای بچه بی گناهت 😭😭😭من روزی که دخترم رفت ثبت نام کلاس اولی با شوهرم قهر بودم دوتاشون رفتن تا عمر دارم حسرتش رو دلمه ..خدا مردای بد رو از رو زمین برداره