2777
2789
عنوان

امشب اصلا خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست
پس با این تفاسیر با یک نفر اونم دختر مجرد نیست احتمالا پای ی زنه مطلقه درمیونه که شرایطشو داره بیاد ...

اره اون اگه دختره یا زن ۲۳ سالشه ,و فکر میکنم اون نمیاد شاید این میره جایی ,احتمالا و اینکه یه کلاهم توی کمدش دیدم البته نمیدونم اون مال کی بود ,مشکوک بود کلاه مشکی ازینا مه دخترا سر میزارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود برنامه مخفی میشه بعد اینکه فیلم آموزشی داره ولی باید به گوشی شوهرت دسترسی داشته باشی حدود ۲۰ دقی ...

مرسی که گفتی انشالله که مشکلت حل بشه همین برنامه رو دانلود کن و بنظرم زودتر مچشو بگیر تا کار از کار نگذشته ,من شماره دختره رو دارم اما کاری ازم برنمیاد فعلا زندگیتو نجات بده ,نزار اون زن وارد زندگیت بشه 

مرسی که گفتی انشالله که مشکلت حل بشه همین برنامه رو دانلود کن و بنظرم زودتر مچشو بگیر تا کار از کار ...

چرا برنمیاد ازت شماره دختره داری زنگ بزن یا بده کسی زنگ بزنه تهدید کنه پدرشو در بیاره ،من چون اون زنیکه معاون محل کار شوهرمه میترسم شوهرم بیکار بشه یا از لجش کار نکنه برای همین تو منگنه هستم وگرنه صددرصد تا حالا یه غلطی میکردم مجبورم چندماه صبر کنم چک هام پاس بشه چون شوهرم چک منو بیرون داده ،بعدشم نمیدونم والله خدا خودش کمک کنه ،انشالله شمام مشکلت حل بشه عزیزم 

چی بگم والا خدا کمکت کنه خراب زیاد شده

زن ها خودشون میگن ,خودش برای من قبل از زایمانم گفت یه دختره بهم زنگ زده گفته ما دوتا خواهریم ,که پدر و مادرمون پیرن و بی پول  و اینکه مریضن ماهم کسی نداریم ,منم گفتم تو چرا کمکشون کنی اما اگه کولی بازی در میاوردم و بزور شمارشو میگرفتم الان این وضعم نبود البته هرچند که ذهن منو به اشتیاه مینداخت  ,منم زایمان کردمو گذشت که بامن سرد شده بود و منم دیگه یروز یه پیام از توییتر دیدم رو صفحه گوشی نوشته بود نازنین ,دیدی که تونستم ,استیکر بوس ,بعد از زایمانمو چهل شب و امروز تو سه ماهگی بچم شماره رو تو واتساپ دیدم که به شوهرم گفته بود عکس ها رو دیدی فهمیدم همونه روبیکاشو بالا اوردم دیدم نوشته نازنین فهمیدم این همون نازنینه 

چرا برنمیاد ازت شماره دختره داری زنگ بزن یا بده کسی زنگ بزنه تهدید کنه پدرشو در بیاره ،من چون اون زن ...

بابا بیکار بشه بخدا بیکار بشه بهتره ,دل براش نسوزون مثل من که دلسوزی برای مرد سم میشه برای زن ,بزار بدونه زن اب و دهن داری هستی من زن سلکتی بودم بلا سرم اومد بخدا نون خشک هم برام نمیاورد تا دوسال هنوز گوشت قرمز برای خونه نخریده

بابا بیکار بشه بخدا بیکار بشه بهتره ,دل براش نسوزون مثل من که دلسوزی برای مرد سم میشه برای زن ,بزار ...

نه مشکل من چک های که بیرون داده و به اسم منه الان کاری کنم ممکنه کارش خراب شه چک هام برگشت بخوره مبلغشون کم نیست یه جوری گیر افتادم مجبورم صبر کنم چک هام پاس بشه بعدش برنامه حتما میریزم رو گوشیش ویه کاری میکنم چون داغون شدم یعنی یه لحظه آرامش وخواب راحت برام آرزو شده