2777
2789

سلام دوستان گلم 

برا اولین بار میخام برم مدرسه تا منم ببیند و ببینم که انتخاب می‌کنند که برم اونجا درس بدم یا نه .

اولین بار پیام دادند که تشریف بیارید 

حالا چکار کنم بنظرتون چطوری تو اولین دیدار چی می‌پرسند؟ و چطوری رفتار کنم ؟ من اصلا هیچی نمی‌دونم چون هیجانرفتم برا تدریس  یا مدرسه .خواهش میکنم هر چی میدونید راهنماییم کنید که منو قبول کنند 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

لایک کن بعد ببام بخونم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم کدوم مقطع بهتون گفتن بیاید؟ اگه ابتدایی، که اول با یک تیپ رسمی و اداری و آراسته وارد میشید،خیلی خوش برخورد احوال پرسی می کنید. احتمالا بهتون میگن یه تدریس داشته باشید،حالا یا تعریف یک داستان مربوط به درس مثلا نشانه ها،آموزش یک نشانه،آموزش یک مبحث ریاضی... احتمالا روز اول معارفه هست بعد بهتون میگن یه تدریس آماده کنید بیارید ولی قبلش شما به نظرم آماده داشته باشید

بزنید تو اینترنت مثلا تدریس فلان مبحث،اونو آماده کنید، اگه کاردستی واسه آموزش داره آماده کنید، مثلا میخواد نشانه درس بدید ،نشانه ب رو مثلا با مقوا ببرید، شکل هایی که با ب شروع میشه چاپ کنید ببرید اگه میتونید، اگه نمیتونید از خونه چند وسیله که ب داره ببرید و با بسم الله و سلام و خوش و بش با بچه ها کلاس رو شروع کنید و قصه رو تعریف کنید، 

برای مدیرا سروقت بودن،سرحال بودن، لباس تمیز و مرتب مهمه، بی حجابی منظورم نیستاااا، لباس مرتب... و اینکه وقتی میخواید تدریس کنید مثلا حس کنید تو کلاس اصلی وارد شدید، قشنگ یه بسم الله یه سلام جذاب و یه خوش آمد گویی، مدیر رو به ذوق میاره که این معلم خیلی پر انرژیه

بزنید تو اینترنت مثلا تدریس فلان مبحث،اونو آماده کنید، اگه کاردستی واسه آموزش داره آماده کنید، مثلا ...

هنوز دقیقا روز اول آشنایی اینا رو میخواد؟

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم