2777
2789
عنوان

امسال یازدهم نهایی هستش

125 بازدید | 12 پست

امسال کل دروس یازدهم نهایی هستش البته برا ۴۰۵ فقط شش درس تاثیر داره برا ۴۰۶ همش 

یعنی هیچ نمونه سوالی نداریم ؟ کتاب کمک درسی نهایی هم نداریم؟ خیلی سخته اینجوری که☹️☹️☹️☹️☹️

جوجه پرستار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای زبان کمک خواستی حتما بهم بگو 

بچه های نهایی خیلی پیشم میان

کتاب زبان رو لغت ب لغت معنی و تلفظ گفتم  همراه با کتاب کار 

و  گرامر هارو توضیح دادم و همراه با نمونه سوال و تمرین لیسنینگ 

میتونی نمونه درس هم ببینی رایگان

پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

الان مجبوری یازدهم هم امتحان بدی امسال؟ خدایی خیلی ظلمه ! مثلا میخوان استرس بچه ها رو کم کنن خیر ندی ...

نه من که سال خودم امتحان دادم ما سال اول نهایی یازدهم بودیم اگه بخوام امسال باید ترمیم کنم که اینم فکر نکنم بتونم آخه کی از ۱۶ تا امتحان نهایی تو خرداد زنده میاد بیرون🗿

ترمیم تک درس هم که حذف کردن

آره واقعا خیلی بده حداقل یازدهم تاثیرشو مثبت کنن خوبه