2777
2789
عنوان

اولین خواستگارتون چند سالگی بوده❓و چند سالگی ازدواج کردین ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 46 پست

۱۴ و ۱۶ ازدواج کردم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

۱۸ سالمه ۳ تا خواستگار رد کردم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲

مجردم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

۵ سالم بود یکی به پدرم گفت دخترت عروس خودمه

والا ازدواج نکردم هنوز منتظرم به قولشون عمل کنن منو بگیرن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

۵ یا ۶ سالگی  . واسم انگشتر هم خریده بود  من که نمیدوستم چی به چیه 😆😅  ۲۹ ازدواج کردم .

بعد یه عده افتخار میکنن زیر ۱۸ سال ازدواج کردن . بابا افتخار نداره که:(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اولین خواستگارم پسر عمه ام بود ۱۳ سالگی 

۱۷ سالگی عقد کردم با غریبه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اولی ۱۸ تا الان ۲۵ مجردم کاش بیام بگم ۲۵ازدواج کردم

ایشالا عزیزم ازدواج خوبی بکنی 

برای منم دعا کن با یه آدم درست و خوب ازدواج کنم عاقبت بخیر بشم تحت فشار خانواده ام دیگه نمیتونم با خانواده ام باشم می‌خوام ازدواج کنم اما خواستگار ندارم