2777
2789
عنوان

اولین خواستگارتون چند سالگی بوده❓و چند سالگی ازدواج کردین ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 46 پست
۵ یا ۶ سالگی . واسم انگشتر هم خریده بود من که نمیدوستم چی به چیه 😆😅 ۲۹ ازدواج کردم .بعد یه عده ...

افتخارش اینه که موهام سفید شد بدنم مریض شد 

هنوزم ۳۰ سال نشدم😇

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶ نمبدونم ۱۷بود اولین خاستگارم

۲۰مجردم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

افتخارش اینه که موهام سفید شد بدنم مریض شد هنوزم ۳۰ سال نشدم😇

کاملا میفهمم چی میگی .  مسولیتهای ازدواج خیلی زیادتر از اونیه که  مجردا فکرشو میکنن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۵ یا ۶ سالگی . واسم انگشتر هم خریده بود من که نمیدوستم چی به چیه 😆😅 ۲۹ ازدواج کردم .بعد یه عده ...

آخه طبیعیه من الان خواستگار ندارم؟

میرم تو ۱۹؟

شاید بخاطر وضعیت مالی باشه که متوسط رو به پایینیم بخاطر همین کسی نمیاد

آخه طبیعیه من الان خواستگار ندارم؟میرم تو ۱۹؟شاید بخاطر وضعیت مالی باشه که متوسط رو به پایینیم بخاطر ...

نه بابا .  شاید مسایل دیگه ام هس .

الان بیشتر رفیق میشن  بعد ازدواج میکنن . خواستگار سنتی کمه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه بابا . شاید مسایل دیگه ام هس .الان بیشتر رفیق میشن بعد ازدواج میکنن . خواستگار سنتی کمه

هر کی دور اطراف منه سه چهار تا حداقل خواستگار سنتی داره تازه دوست هم هستن با یه نفر

من از دوستی خوشم نمیاد

خواستگار ام ندارم طلسمه انگار 😐

هر کی دور اطراف منه سه چهار تا حداقل خواستگار سنتی داره تازه دوست هم هستن با یه نفرمن از دوستی خوشم ...

نه اینطور نیست .

بلاخره  تو هم خواستگار خواهی داشت . زیاد مهم نیست .

مثلا با دختر خالم هم سنم   . اون سیزده سالگی ازدواج کرد. من ۲۹ سالگی . یک دختر فامیلمونم با من هم سنه  اونم ۳۵ سالگی .‌  باز هر چی دیرتر ازدواج کنی  بهتره . شوهر این ۳۵ ساله از مال ماها بهتره خیلیم دوسش داره حتی یه خواستگار هم نداشت آ