2777
2789
عنوان

با این وضعیت مملکت

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بیرون از خونه

مشغول شو 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

عزیزم شما کمالگرایی.اول سعی کن طرز تفکرتو درست کنی.چون اوضاع هیچوقت وفق مراد آدم نمیشه،همیشه یه جای ...

ما شمال غرب ایرانیم تو همین جنگ چند روزه من اونقدر حالم میشد که از بعد جنگ تا الان به شدت روی روحیم تاثیر گذاشته 

ما شمال غرب ایرانیم تو همین جنگ چند روزه من اونقدر حالم میشد که از بعد جنگ تا الان به شدت روی روحیم ...

عزیزم ما هم تهرانیم،من باردارم،نگم که چقدر ترسیدم.شهرک نفت شهران کنار خونمون بود،وقتی زدن همه شیشه ها ی اتاق تکون خورد از شدت موج انفجار.

اما به خدا توکل کن،خودش کمکت میکنه

منم اقدامم واسه بچه دوم تا زنده ایم باید زندگی کنیم

چقدر خوب 

انشالله بهترین ها رقم بخوره برات 

بخشی از این افسردگی من و نا امیدیم بخاطر تنهاییمه 

امیدوارم بتونم بگذرم از حال و هوا 

یعنی همه بگذریم و به ثبات برسیم و این کشور هم روزای خوبشو ببینه

عزیزم ما هم تهرانیم،من باردارم،نگم که چقدر ترسیدم.شهرک نفت شهران کنار خونمون بود،وقتی زدن همه شیشه ه ...

اگه تا الان تونستم دووم بیارم بخاطر همین توکلم به خدا بوده 

ولی نمیتونمم بیخیال باشم نسبت به اتفاقات اطرافم 

اگه تا الان تونستم دووم بیارم بخاطر همین توکلم به خدا بوده ولی نمیتونمم بیخیال باشم نسبت به اتفاقات ...

ما هم یازده سال هست ازدواج کردیم و بچه نخواستیم 

بنظرم اگر شاغل بشید خیلیییی دیدگاهتون تغییر می‌کنه و حال بدانم از بین می‌ره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

ناشکر نیستم. خدا ببخشه. برام.  ولی من همیشه حسرت. کسایی رو خوردم. که دیر بچه دار شدن. ما که زندگی نکردیم. همون اول افتادیم تو بچه داری  سختی ۱۸ساله بودم. که. حامله شدم. 1۹بدنیا آمد پسرم. الآنم.ماشاله. ۲۵سالشه دخترم ۱۸ ولی. کلی حسرت. تو دلمه. حتی یک مسافرت. تنهایی. زن و شوهری. نرفتیم. باور میکنی. 

ما هم یازده سال هست ازدواج کردیم و بچه نخواستیم بنظرم اگر شاغل بشید خیلیییی دیدگاهتون تغییر می‌کنه و ...

بله در تلاشم برای شاغل شدن 

ولی راستش انگیزه ای هم ندارم 

ناشکر نیستم. خدا ببخشه. برام. ولی من همیشه حسرت. کسایی رو خوردم. که دیر بچه دار شدن. ما که زندگی نک ...

الهی بگردم متوجه ام چی میگین مادر منم تحربه های مشابه تجربه های شمارو داره 

بخاطر همینم مدام در حال گوشزد بود که زود بچه دار نشو .

۱۰ سال گذشت و من هروز تنها تر شدم 

ولی اگر نظر منو بخواید هنوزم فرصت هست و دیر نشده 

الان با همسرتون خلوت کنید و زمان رو از دست ندید