2777
2789
عنوان

با این وضعیت مملکت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 36 پست
الهی بگردم متوجه ام چی میگین مادر منم تحربه های مشابه تجربه های شمارو داره بخاطر همینم مدام در حال گ ...

ممنونم.  شما هم اصلا فکرتو درگیر بچه نکن.هر چی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی.  هر چی صلاح. خدا باشه. همون میشه. الان یکی از همسایه های ما. خانوم وآقا هردو شاغلند. 5ساله. آپارتمان ما خونه خریدن. سالی چند بار مسافرت. همیشه به خرید. و بیرون.  بعد می‌گفت. من. عمرا بچه بیارم. دوستان خانوادگی مون رو میبینم. که چقدر اسیر بچه ان. بیزار میشم. از بچه. حیف از استراحت و تفریح. خوشگذرونی نیست. که وقتت با بچه داری پر بشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه فارغ‌التحصیل شدم خیلی هدف ها داشتم برای آزمون استخدامی میخوندم ولی کلا انگیزمو از دست دادم ت ...

فقط تو نیستی عزیزم الان همه تنهاییم باید کنار بیایم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یا باید جدا شم از همسرم و برگردم پیش خانوادم یا هم بچه دار بشم وگرنه میدونم چقدر از نظر روحی ضعیف شد ...

حالا خوبه تو جنگ هم دست برتر داشتیم 

مگه خدا در قرآن نفرموده ما روزی دهنده هستیم

چقدر توکل به خدا میکنی؟ 

ممنونم. شما هم اصلا فکرتو درگیر بچه نکن.هر چی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی. هر چی صلاح. خدا ب ...

بله واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه. 

ماهم خیلی صبر کردیم تا همه چی اوک بشه و برای خودمونم خیلی وقت گذاشتیم ولی خب الان که به اینجا رسیدیم احساس میگردیم که دیگه نیازه یدونه بچه که خب اینجوری شد

حالا خوبه تو جنگ هم دست برتر داشتیم مگه خدا در قرآن نفرموده ما روزی دهنده هستیمچقدر توکل به خدا میکن ...

توکل به خدا میکنم 

وای خب در نظر نگرفتن اتفاقات کشور هم بنظرم منطقی نیست 

توکل به خدا میکنم وای خب در نظر نگرفتن اتفاقات کشور هم بنظرم منطقی نیست

الان که شما تو این مرحله ی وسواس گیر کردی هم سنها و هم رده هات بچه هاشونو میبرن مدرسه

دوستم تو 9متر اتاق مادر شوهرش دوتا بچه آورد با سختی بزرگ کرد 

بزرگه ده ساله بود تازه رفت مستاجری

بچه هایی که سختی میکشن خیلی پرتلاش تر هستن

الان دوتا خونه دوتا ماشین ویلای شمال

بچه هاش شغلای عالی

چرا به خدا اعتماد نداری

واقعا چقدر خدا غریبه