2777
2789

هرچی کیک میگیرم  مزه قند میده و دیگه هییچ

قنادیا و کیکا مشگل دارن  از جای خوب نمیگیرم ؟؟ ازچندجای خوبم گرفتم فقط شیرینن بی مزه خاصی

باز کیک خونگی کمی بهتره 

چرا بچگیا کیک خامه ای تولدامون یه چیز دیگه بود شمام این حسو دارین ؟؟

تولد همسررم بود براش کیک گرفتم اخرسر گفت کاش  خودت درست میکردی خوشمزه تر بود :(

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا توی بچگی هرچی میخوردیم خوشمزه تر بود بنظرم چون دنیای کودکی همه چی رو قشنگ میبینه اینجوریه چون الآنم بچه ها همه چی رو با ولع بهتری میخورن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بله خوشمزه تر بود چون مواد اولیه با کیفیت تر بود

الان اکثرا کیک بدون شیر و روغن میزنن خامه ها روغن پالمه ژل بوراکس و... حتی خونگی ها هم خوشمزه نیستن مگه ادم خودش درست کنه

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

کلا توی بچگی هرچی میخوردیم خوشمزه تر بود بنظرم چون دنیای کودکی همه چی رو قشنگ میبینه اینجوریه چون ال ...

اره  یادمه  طعمش چنان به دلمون مینشست یادش بخیر

بله خوشمزه تر بود چون مواد اولیه با کیفیت تر بودالان اکثرا کیک بدون شیر و روغن میزنن خامه ها روغن پا ...

چقد بد  نمیدونستم 

ولی بنظر من کیکای الان خوشمزه ترن😅 شایدم چون اون موقع از کیک خامه خوشم نمیومده ...ولی در کل قنادی ها الان مواد با کیفیت استفاده نمیکنن خامه درجه یک نمیزنن فیلینگ خوب استفاده نمیکنن ، از لحاظ بهداشت هم که دیگه نیاز نیست حرفش زده بشه . 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹