2777
2789

شب مهمونی خونه عموی بزرگ شوهرم بودیم . تقریبا ۵۰ نفر یکم کمتر یا بیشتر . پسرعموش برگشت گفت احسان ماشینتو چرا فروختیییییی . با لحن نیش و کنایه . شوهرمم گرفت چیه منظورش گفت دیدم ماشین چینی واسه ندید بدید هاست فروختم یکی آقاییش رو بخرم 

چند وقت پیش شوهرم بهم خیانت کرد با دوست دختر سابقش . خودش بهم اعتراف کرد که یه مدتی باهاش دوست بوده چند باری هم باهم بیرون رفتن بهش پول هم داده چندبار . بعد کلی مشاوره و بحران های روحی وحشتناکی که گذروندم تصمیم گرفتم به زندگیمون یه فرصت بدم . اوضاع خانوادگی و روحی فوق العاده بدی داشتم و طلاق و جدایی واسم راحت نبود . شوهرم برای این که ناراحتی های مم کمتر بشه یه سری کارها کرد که یکیش فروختن اون ماشین بود . فعلا هم چیزی جاش نخریده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

حالا نمیدونم از کجا پسرعموش قضیه رو میدونسته تو جمع عمدا اونطوری گفت که اره میدونم دلیل فروختن ماشینت چیه . چند نفری هم ریز خندیدن از جمله زنش . کله ام داغ کرده بود داشت منفجر میشد . حس تمسخر و تحقیر و توهین به شخصیت و غرورم رو داشتم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدیم خونه. از شوهرم متنفرم . تازه داشت حالم بهتر میشد فکرش رو نمیکردم بقیه هم این موضوع رو بدونن . بحاطر کار اون من جلوی اون همه آدم له شدم 

فکر کردی عزیزم.

چون با این کار همسرت اعتماد به نفست پایین اومده این فکرو کردی، مگه شما خیانت کردید!! شما خانمی کردید و فرصت دادید، خانواده ی همسر هم دیوونه نیستند کار شوهر را به رخ بکشند که شما عصبی بشید و زندگیتون به خط  بیفته!!! اگه هم خجالتی بوده شوهرت باید بکشه نه شما.

ینفر دیگه خیانتکاره تو این وسط خجالت میکشی؟؟ جای اینکه طلبکار باشی

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

وای چقدر وحشتناک، اونا از کجا فهمیدن

نمیدونم . آنقدر این مدت راحت میرفتم تو جمع فامیل و دوست و آشنا.  از این به بعد دیگه نمیتونم سرمو بالا بگیرم 

ماشین چه ربطی داشت شاید فک کرده از روی بی پولی فروختید

بی پول نیستیم کاملا میدونست و منظورش مشخص بود 

من تا آخر عمرم باید از این موضوع ترس داشته باشم که نکنه بقیه هم میدونن ؟

حق داری عزیزم، ولی چرا شما ترس داشته باشید، شوهرت باید ترس داشته باشه.

بازم میگم شما حق دارید این حسو داشته باشید چون اینجا ایرانه!

ولی در اصل شوهرت باید خجالت و ترس داشته باشه.

بفهمند هم میگند چقدررر خانمی که به زندگیت فرصت دادی