2777
2789
عنوان

عشق شدید بین من و پسرفامیل😭بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 153 پست

چندسالته و چند سالشه؟

ک میگید بچه اید

برای دختر سن ۲۵ برای ازدواج مناسبه پسر هم ۲۷..ب بالا بنظرم

میدونی چرا؟

چون تو هنوز دانشگاه نرفتی

وقتی بری دانشگاه و کارشناسی تو بگیری معیارهات و شخصیتت هزار برابر تغیر میکنه هزار برابر اصلا انگار ی دختر دیگ میشی

یکم بیشتر آدما رو می‌بینی از دنیای کوچیک خودت فاصله میگیری   اصلا من ک الان ۲۱ سالمه یاد ۱۸.۱۹ سالگیم میفتم خنده م میگیره ی آدم ی بودم ک کلی رفیق داشتم با ۳۰ نفر توی کلاسمون دوست بودم  حتی از بچه های کلاسای دیگ

الان ی آدم خیلی رسمی شدم و جدی و کاملا فاصله گرفتم از همه و یک دوستم ندارم...بیشتر تمایلم ب آدما ی مثل خودمه ن اونایی ک هرلحظه درحال حرف زدننن

اینارو گفتم بدونی شخصیتت اینجوری نمیدونه

ولی اگ تصمیم نداری بری دانشگاه یا تحصیلات و اینا زیاد براتون مهم نیست ی شانس بهش بدید

ثانین حس میکنم بشدت تحت تاثیر حرفاش و احساسش قرار گرفتی انگار دیدی ی نفر اینقد دوست داره از سر این بش علاقه مند شدی....

حرف مامانم گوش کن بعصی وقتا ما بچه ایم  همه چیزو از پایین میبینم و دقتی نداریم ب یک سری از مسائل

ولی اونا از زاویه بالاتر نگاه میکنن چون بحث زندگی بچه شونه و همه چیو میبینن 

خلاصه اینکه بنظرم ی مدت روی خودت تمرکز کن درستو بخون حواست ب خودت باشه دانشگاه برو کتاب بخون  برای خودت کسی شو تو یبار بدنیا میای اینقد روی عشق حساب باز نکن خودتو از تحصیلات با ا پسره بزنی پس فردا همین مردا یکی از شما بهتر پیدا کنن عاشق چشم و ابرو و تحصیلات اون میشن ی جوری فراموشت میکنه انگار وجود نداشتی  پس

خودت

خودت 

خودت

وقتی ک ی انسان کامل شدی بعد برو سمتش ک نگی ب پاش سوختم

اینکه ی مدت چت کنید هم نداریم  تمرکزتو موقع درس بهم میریزه نمیتونی بخونی هعی منتظری ببینی چیزی نگفته

درآخر زندگی خودته

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

اگه قصدتون ازدواجه و از انتخابتون مطمئنید چند سال صبر کنید تا بعد که همه چی جدی بشهولی اگه شک داری ن ...

مطمئن نیستم واقعا…حس میکنم موقعیت های بهتری دارم و اینکه امسال کنکور دارم

نظر خانوادم رو هم نمیدونم…مامانم ک با رابطه با ایشون مخالف بودش،الان نمیدونم

چی بش بگم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته و چند سالشه؟ک میگید بچه ایدبرای دختر سن ۲۵ برای ازدواج مناسبه پسر هم ۲۷..ب بالا بنظرممیدونی ...

شما درست میگید…من هدفم قطعا درس خوندن و دانشگاه رفتن هستش و خیلی تلاش کردم واسش و این  چند روز که باهم چت میکردیم درس نخوندم اصلا و اینکه احساس میکنم موقعیت های بهتری میتونم داشته باشم

چی بهش بگم اگه دوباره پیام داد؟

مطمئن نیستم واقعا…حس میکنم موقعیت های بهتری دارم و اینکه امسال کنکور دارمنظر خانوادم رو هم نمیدونم…م ...

همیشه موقعیت‌های بهتر وجود داره شما باید دنبال مناسب‌ترین شخص برای خودت باشی وگرنه همیشه بهترش وجود داره

دلیل مخالفت مامانتون فقط سن کم ایشون بود؟

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چندسالته و چند سالشه؟ک میگید بچه ایدبرای دختر سن ۲۵ برای ازدواج مناسبه پسر هم ۲۷..ب بالا بنظرممیدونی ...

سن جفتمون خیلی کمتر از این حرفاس

و اینکه من تقریبا خانوادم موقعیت اجتماعی خوبی دارن و تقریبا میتونم بگم موقعیت های بهتری هم شاید باشه

همیشه موقعیت‌های بهتر وجود داره شما باید دنبال مناسب‌ترین شخص برای خودت باشی وگرنه همیشه بهترش وجود ...

سن کم ایشون

و اینکه مامانم میترسید که ایشون به بقیه فامیل بگه و اینکه خانواده ایشون از بخاطر مالی سطحشون از خانواده من پایین تر بود

سن کم ایشونو اینکه مامانم میترسید که ایشون به بقیه فامیل بگه و اینکه خانواده ایشون از بخاطر مالی سطح ...

شاید اگه جدی بیاد جلو مخالفت نکنن

الانم که میگی با تلاش خودش وضع مالیش اوکی شده خونه و ماشینم که داره

مهم شخصیت و اخلاقه

شاید اگه جدی بیاد جلو مخالفت نکننالانم که میگی با تلاش خودش وضع مالیش اوکی شده خونه و ماشینم که داره ...

اره خب ولی فعلا نمیتونه جدی جلو بیاد…از طرفی هم فکر میکنم از دستش ندم و بعدش میترسم ک منتظر بمونه و انتخابم نباشه…

و اینکه ظاهر توی زندگی چقدر مهمه؟؟؟

شما درست میگید…من هدفم قطعا درس خوندن و دانشگاه رفتن هستش و خیلی تلاش کردم واسش و این چند روز که با ...

حقیمت رو

فعلن قصد هیچ کاری ندارم دارم برای امتحان  ورودی دانشگاه  میخونم و نمیخوام چیزی حواسم رو پرت کنه

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

حقیمت روفعلن قصد هیچ کاری ندارم دارم برای امتحان ورودی دانشگاه میخونم و نمیخوام چیزی حواسم رو پرت ...

ممنون عزیزم

بهش گفته بودم که فعلا شرایط رابطه رو ندارم و صبر کن فعلا

میخوام بهش بگم ک یوقت منتظر نباشه و اگه نشد اون بیچاره ام منتظر نباشه

اینم بگم بشدت آدم زبون بازی هستش…

اره خب ولی فعلا نمیتونه جدی جلو بیاد…از طرفی هم فکر میکنم از دستش ندم و بعدش میترسم ک منتظر بمونه و ...

اگه اونقدر برات جدی نیست که به موقعیت‌های بهتر فکر میکنی لطفا بگو نه

قیافه برای من به شخصه همین که به دلم بشینه کافیه، بستگی داره خودت چقدر قیافه برات اهمیت داشته باشه

چند سالتونه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اگه اونقدر برات جدی نیست که به موقعیت‌های بهتر فکر میکنی لطفا بگو نهقیافه برای من به شخصه همین که به ...

بله باید بگم بهش

چون از دوست داشتنش تقریبا مطمئنم ولی حس میکنم شاید اون زندگی ک من و خانوادم میخوایم و نتونه بسازه…

شاید جفتمون سنمون بیشتر بشه عاقلانه بتونیم تصمیم بگیریم

ممنون عزیز دلم♥️دعا کن برام

زیر ۲۰

هردو؟ بنظرم کمه برای ازدواج مخصوصا اگه سن پسره زیر ۲۰ هس

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس