چندسالته و چند سالشه؟
ک میگید بچه اید
برای دختر سن ۲۵ برای ازدواج مناسبه پسر هم ۲۷..ب بالا بنظرم
میدونی چرا؟
چون تو هنوز دانشگاه نرفتی
وقتی بری دانشگاه و کارشناسی تو بگیری معیارهات و شخصیتت هزار برابر تغیر میکنه هزار برابر اصلا انگار ی دختر دیگ میشی
یکم بیشتر آدما رو میبینی از دنیای کوچیک خودت فاصله میگیری اصلا من ک الان ۲۱ سالمه یاد ۱۸.۱۹ سالگیم میفتم خنده م میگیره ی آدم ی بودم ک کلی رفیق داشتم با ۳۰ نفر توی کلاسمون دوست بودم حتی از بچه های کلاسای دیگ
الان ی آدم خیلی رسمی شدم و جدی و کاملا فاصله گرفتم از همه و یک دوستم ندارم...بیشتر تمایلم ب آدما ی مثل خودمه ن اونایی ک هرلحظه درحال حرف زدننن
اینارو گفتم بدونی شخصیتت اینجوری نمیدونه
ولی اگ تصمیم نداری بری دانشگاه یا تحصیلات و اینا زیاد براتون مهم نیست ی شانس بهش بدید
ثانین حس میکنم بشدت تحت تاثیر حرفاش و احساسش قرار گرفتی انگار دیدی ی نفر اینقد دوست داره از سر این بش علاقه مند شدی....
حرف مامانم گوش کن بعصی وقتا ما بچه ایم همه چیزو از پایین میبینم و دقتی نداریم ب یک سری از مسائل
ولی اونا از زاویه بالاتر نگاه میکنن چون بحث زندگی بچه شونه و همه چیو میبینن
خلاصه اینکه بنظرم ی مدت روی خودت تمرکز کن درستو بخون حواست ب خودت باشه دانشگاه برو کتاب بخون برای خودت کسی شو تو یبار بدنیا میای اینقد روی عشق حساب باز نکن خودتو از تحصیلات با ا پسره بزنی پس فردا همین مردا یکی از شما بهتر پیدا کنن عاشق چشم و ابرو و تحصیلات اون میشن ی جوری فراموشت میکنه انگار وجود نداشتی پس
خودت
خودت
خودت
وقتی ک ی انسان کامل شدی بعد برو سمتش ک نگی ب پاش سوختم
اینکه ی مدت چت کنید هم نداریم تمرکزتو موقع درس بهم میریزه نمیتونی بخونی هعی منتظری ببینی چیزی نگفته
درآخر زندگی خودته