2777
2789
عنوان

عشق شدید بین من و پسرفامیل😭بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 153 پست

خب خوبه ک به هم علاقه دارید

نمیاد خواستگاری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبه ک به هم علاقه داریدنمیاد خواستگاری؟

سنمون کمه اخه

شرایط اونم اونقدر خوب نیست که بتونه زندگی ک من میخوام بسازه

و اینکه من شرایطم تقریبا خوبه…شاید موردای بهتری هم باشه

واقعا سردرگمم😭

بنظر من تو سن کم اصلا ازدواج نکنید برای اینکه بتونید عاقلانه تصمیم بگیرید باید سنتون بالای بیست بره

قصد ما ازدواج نیست

ولی حس میکنم اون سر درگم و منتظرمه…و فقط در حد اینکه با هم چت کنیم

اون گفت هر چقد که بخوای منتظر میمونم

ولی من سردرگمم

قصد ما ازدواج نیستولی حس میکنم اون سر درگم و منتظرمه…و فقط در حد اینکه با هم چت کنیماون گفت هر چقد ک ...

منظورم ازدواج توی سن کم نیست…

و یه موضوع دیگه اینکه ظاهر چقدر مهمه؟خیلی مهمه؟

بنظرم جدی بگیرش خونوادش اگه پولدار بودن بعد هزار تومن خرجتون نمیکردن ایا فایده داشت ؟؟؟؟ دنبال ایمان ...

نمیدونم واقعا

یه چیز دیگه اینکه من امثال دوباره قراره کنکور بدم…بهش گفتم ک فقط گاهی صحبت کنیم باهم

نظرتون چیه؟

قصد ما ازدواج نیستولی حس میکنم اون سر درگم و منتظرمه…و فقط در حد اینکه با هم چت کنیماون گفت هر چقد ک ...

اگه مطمعن به ازدواج باهاش نیستی لطفا بهش بگو که فعلا تصمیمی در این مورد نگرفتی تا علاف تو نباشه گناه داره.از یه طرفم مادرت تجربش بیشتر از تو هست حرفای اونم نادیده نگیر

اگه مطمعن به ازدواج باهاش نیستی لطفا بهش بگو که فعلا تصمیمی در این مورد نگرفتی تا علاف تو نباشه گناه ...

اره ایندفعمه که بهم پیام داد میگم بهش

اخه بهش گفتم یکسال صبر کنه و من الان شرایطشو ندارم…اونم گفت منتظر میمونم

اما باید بهش بگم که من هیچ تصمیم قطعی ندارم فعلا😭😭

من زیر ۲۰هستم ایشون هم ۲سال بزرگتر(اشناهامون تو سایت هستن)

اگه قصدتون ازدواجه و از انتخابتون مطمئنید چند سال صبر کنید تا بعد که همه چی جدی بشه

ولی اگه شک داری نه اونو الکی امیدوار کن نه وقت خودتو بگیر

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤