2777
2789

چیکار کنم

😭😭😭😭😭

اول خواهش میکنم کسیو نفرین نکنین من دوست ندارم تاپیکم بابت نفرین کسی بشه و راضی نیستم مرسی.

من داییم پدرش معتاد شده بعد همه وسایلشونو میغروخته اول خیلی وضعشون خوب بوده و بعد نه جوری که فامیلا هم  کمکشون میکردن و برادر هم نداشته و عمو فقط یه دایی پیر داشته

مادربزرگمم بچه هاشو بزرگ کرده و هی کار کرده براشون محبت زبونی نکرده و تربیت زیاد بلد نبوده فکر کرده هی خدمت کنی به بچه و غذا بهش بدی کافیه مثلا از رو دلسوزی اینکارو کرده و عین کلفت داییم شده الانم که ۸۵ سالشه باز کاراشو پا میشه میکنه داییم معلومه خیلی عصبیه و فشار روحی بهش وارد شده بعد مادربزرگمم وقتی داییم چیزی بهش بگه بعضی وقتا جواب میده اونم بدتر میکنه و بهش یادمه همیشه فحش میداد فحشای رکیک

و چند بار مادربزرگمو زده حالا نمیدونم کی مقصر بوده ولی در این حد که نمیشه اخه 

من دلم نمبخواست اینجور چیزا رو اصلا بدونم و ببینم😭

خیلیم براش عادیه بعد تو فامیل هم میگه! رفتیم مهمونی خونه پسرخالش که بچش از خارج اومده بود نشسته بود عین نقل و نبات تعریف میکرد مثلا اونا میخندیدن این فک میکرد بامزس الان و جلب توجه میکنه

با خنده گفت برق رفته بوده در یخچالو باز گذاشته (یعنی مادربزرگم)  بعد  زدمش با چوب

انگار حیوونشه با حیوونم اینجوری نمیکنن اه حالمو به هم زد😭😭😭😭😭 دلم نمیخواست بشنوم اونو گوشت تنم آب میشه هی یادم میفته بعضی وقتا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.