2777
2789
عنوان

پس انداز و وام

290 بازدید | 6 پست

من حدود شش هفت تومن طلا دارم می‌خوام بفروشم بذارم یه وام شش درصد بگیرم بعد بذارم بتن با سودش کمکی باشه برای پرداخت اقساط و اینطوری کم کم پولم رو افزایش بدم 

خانومای که سرشون تو حسابه خواهش میکنم نظر بدین

این کار بهتر از نگه داشتن طلا نیست؟؟؟؟ آخه من سالی یه بارم طلا نمیندازم

در ضمن می‌خوام بدون اطلاع شوهرم باشه به نظرتون درسته

من خودم شاغلم اما کارتم دست شوهرمو و پس انداز پنهونی ندارم

نه به زور نمیگه بیچاره

خودم حساب کتاب زندگی و دادم دستش بگه یه آن همه چیو میده دستم

اما نمی‌خوام مسیولیت زندگی گردنم باشه ولی دوست دارم یه حساب مخفی داشته باشم ولی کمی دودلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرتون بگین و اینکه حیف ادم شاغل باشه پس انداز شخصی نداشته باشه به یه بهانه کارتو از شوهرتون بگیرین به نظر من تا خرداد صبر کن بعدا برا فروش طلا اقدام کن شابد اردیبهشت باز طلا گرون بشه شاید

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
نه کارتو که نمی‌گیرم اصلا حوصله حساب کتاب ندارم اما می‌خوام ببینم با سود بانکی قسط پرداخت کردن کار ...

آره میشه ما با سود پولمون قسط رو میدیم،ولی من اینکه میگی حساب کتاب داره کارت وگرفتن نمیفهمم

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️