2777
2789
عنوان

شمام وقتی تو خونه تنهایین و کسی نمیبینتتون از این کارا میکنین🤦‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 116 پست
ن اونجوری حال آدم بد میشه ظرف نهایت شب باید شسته بشه نمونه تا فردا

خب آزادی عقیده یعنی همین، من عقیده‌م اینه و شما عقیدت اونه، ولی اگه درست حساب کنی میبینی درصد زیادی از عمرتو پای ظرفشویی گذروندی

خدایی توجیه رو‌ واسه تنبلی کیف کردی؟😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشک شوق همراه با بغل محکم ... ❤️😭

😘😘😘😭😭😭

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

کودکه درونه که هنوزفعاله البته برامن فک کنم بیش فعالی داره

خود من هم کودک درون فعالی دارم، یعنی فسقلی یه کارایی میکنه که من انگشت به دهن می‌مونم که این چه حرکتی بود این زد😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

خود من هم کودک درون فعالی دارم، یعنی فسقلی یه کارایی میکنه که من انگشت به دهن می‌مونم که این چه حرکت ...

سخت نگیراستعدادکودکت روشکوفاکن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

سخت نگیراستعدادکودکت روشکوفاکن

شکوفاس، چارتا خودش بلده، هفت هشت ده‌تام از من یاد میگیره ببین چه شود 😂 

ماشین ظرفشویی میشوره دیگهاینم پاسخ توجیه😂

پس نگو میشورم، بگو دستور میدم بشورن😂

ضمنا برای چهارتا تکه ظرف که نباید ظرفشویی رو روشن کرد، هم از لحاظ مصرف برق و هم آب و هم استهلاک خود ماشین