2777
2789
عنوان

شمام وقتی تو خونه تنهایین و کسی نمیبینتتون از این کارا میکنین🤦‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 116 پست

من این کارارو هروقت بخوام میکنم😂 خونه تحت کنترل من و مادرمه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خربازیای من بیشتره من رواپن وکابینتم میشینم بارژلب کل صورتمونقاشی میکنم قبلنارودیوارم نقاشی میکردم و ...

همین کارا رو‌میکنین که تو‌ مصرف لوازم آرایشی مقام اولو‌ داریم دیگه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اسے آقاست حواستون بہ حرفهاتون باشہ خانوما😁

اسمش توجهمو جلب کرد

متین ستوده و کامران تفتی هم ازدواج کردن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

کنسرت های جهانی برگزار میکنم حتی امضای البومم دارم 🤣🤣🤣🤣

مصاحبه میرم

گاهی می‌شینم با تمام توان گریه می‌کنم 

اشپزی میکنم 

گاهی هم راز و نیاز و نماز و ...

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

چای رو هم هورت میکشی؟😂

کسی کاریم نداره😂

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾