2777
2789
عنوان

بدبخت شدیم رفت طلا هامون فروختیم کلی ضرر کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 85 پست
خوشی زد زیر دل شوهرم گفت بزارین بانک سود بگیریم بهتره

ببخشید ولی شوهرت عقل نداره من طلا داشتم عمرا می‌فروختم مگر برای خرید چیزی

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

یه روز ۶۰۰تومن اومد روش . 

من ۱۲،۱۳ساله طلا میخرم ،

هیجانی خرید نکنید 😐 احتمال اینکه بیاد زیر ۹ زیاده  صبر کنید 

منم یه مقدار پول دارم ، دست نگه داشتم . ولی از برج ۷تا ۱۲ دولت برای تامین بودجه دست به دستکاری میزنه تا از جیب منو شما بودجه شو تامین کنه . نیفتین توی تله😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز ۶۰۰تومن اومد روش . من ۱۲،۱۳ساله طلا میخرم ،هیجانی خرید نکنید 😐 احتمال اینکه بیاد زیر ۹ زیاده ...

فکر کنم تا 12 بره یهو بیاد پایین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تو حساب خودمه

خداراشکر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چه فرقی داره ضرر منو اون نداره که

ادب میشه حداقل عجله نکن

نمیدونم برم طلا بخرم یا نه

واقعا ادم نمیدونه چی بگه