2777
2789
عنوان

بدبخت شدیم رفت طلا هامون فروختیم کلی ضرر کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 85 پست

لااقل الان پولشو تو حساب نگه ندار ی زمینی ملکی بخر

خودت تو چند خریدی؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۸۰۰

زمین بخر با پولشششش

اصلا پولو راکد نزار

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

کارگر بدبخت ۱۰۰ ملیون ضرری که ما کردیم حقوق یک سال ما بود یککککک سال صبخ زود بیدار شدن خدازدگی

ببین شوهرت تنبله، میخواد پول مفت بیاد براش، همیشه هم طمعکار ضرر میکنه، کی طلا میفروشه توی این بازار بگذاره بانک

اونم خودش یه مدل ربا هست.  منتها بانک سر مردم شیره می‌مالد

ما همیه ضربه از خودمون میخوریم

طلافقط زمانی خوبه بفروشی که بخوای خونه بخری وخونه نداشته باشی وگرنه هیچوقت طلارونفروش برای اینکه به ...

توروخدا بهم بگو بنظرت من اشتباه کردم طلامو فروختم رو ۸۷۰۰ فروختم طلاها برای سال ۹۴ بودن ۱۰۷ گرم فروختم . ما خونه داشتیم شوهرم پیله کرد خونه بخره . سه دانگ زده به اسمم تو دفتر اسناد دیدم سه دانگ من و سه دانگ خودش . الان از غصه دارم دق میکنم چند روزه نه خواب دارم نه خوراک . چرا فروختم من نه خانواده حامی دارم نه پشتوانه . و اینکه خانه دارم و تنها دارایم همون طلاها بودن الان حالم خیلی بده خیلی پشیمونم که فروختم . هنوز قولنامه رو امضا نکردم ولی دفتر اسناد رفتم فروشنده امضا زد و سه دانگ من سه دانگ شوهرم 

توروخدا بهم بگو بنظرت من اشتباه کردم طلامو فروختم رو ۸۷۰۰ فروختم طلاها برای سال ۹۴ بودن ۱۰۷ گرم فروخ ...

اگه 3دنگ ازیه خونه ای به نام زن باشه یعنی درواقع همه خونه به نام توعه یه سری خانومایی که طلاق میخوان بگیرن شگردشون اینه میگن به دنگ خونه روبه نامم بزن بعدکه میزنه میرن مهریه میزارن اجراهمه خونه ماله اونامیشه

حالابه این کارندارم شماکه قصدتون زندگیه

شما10سال پیش اون طلاهاروخریدین اون موقع انقدرارزش نداشت طلا وبه نظرم خیلی کاردرستی کردین به خونه تبدیلش کردین به نظرمن برای خونه ارزش داره اینکار

دعاکن منم بتونم خونه بخرم اول زندگیمه🥲

اگه 3دنگ ازیه خونه ای به نام زن باشه یعنی درواقع همه خونه به نام توعه یه سری خانومایی که طلاق میخوان ...

قربونت برم ممنونم که جواب دادی الهی هرچه توی دلت هست خدا بهت بده الهی همیشه دل خوش داشته باشی گلم الهی رزق و روزیه فراوان باشه . راستش من خودم خیلی پشیمونم که فروختم حس میکنم اشتباه کردم و واجب نبود چند روزه خواب و خوراک ندارم پوست دور تموم ناخنامو کندم بخدا