2777
2789
عنوان

ریدم تو عدالت اموزشیتون

1639 بازدید | 104 پست

امسال یازدهمم هزینه کلاسام ۲۰۰ میلیون میشه

هرچی کمتر پول بدم هم رتبم کمتر میشه 

خودم درس خونم ولی دیدم تفاوت استاد با استادو

تازه مدرسمم فرزانگانه شهریه ای نداره

بابام قبول نمیکنه اینقدر پول بده که البته حق داره

موفقیت پولی که تلاش کردن فقط یه صدمشه

اینم عدالت

واسه موفق شدنم باید پول بدی

من چه غلطی بکنم الان

بارونو دوس دارم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چخبره 200 میلیون ماز همه کلاس و ازمون 10 تومن 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

اسی با تو نیستم کلا میپرسم چطوریه که بچه های قدیم تر بدون هیچ کلاسی رتبه خوب میاوردن بچه های الان باید حتما کلاس های گرون برن تا رتبه بیارن؟ خیلی قدیم منظورم نیستااا مثلا تا ده یا ۸ سال پیش خیلیا رو دیدم بدون کلاس فقط با تست زدن رتبه خوب اوردن

من یه معلمم و بهت حق میدم عدالت اموزشی اصلا وجود خارجی نداره اینجا

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸