2777
2789
عنوان

ریدم تو عدالت اموزشیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درجریان نیستین دونه به دونه میگمکلاس فارسی ۸۰ میلیونکلاس فیزیک ۸۰ میلیونزیست با اشتراک ماز ۱۰ میلیون ...

عریزم فارسی ۸۰ میلیون؟  اون باید با این قیمت ادبیات قبل از میلاد شروع کنه برسونه تا همین الان من توقعم همینه واقعا ۸۰ میلیون بدم

ببین من پرت نیستم خودم کنکوری ۴۰۴ بودم رتبم هم ۱۹۰۰ شدتازه من آخرای آذر شروع کردمهزینه ای هم برای کل ...

دقیقاااا

اینا درس خون واقعی نیستن 

ی درس خون واقعی راهشو پیدا میکنه

ما نمیگیم هزینه نکن میگیم نیاز نیس دویست میلیونی و میلیاردی هزینه کنید

من کلی رتبه خوب اطراف دیدم ک بدون هزینه آنچنان قبول شدن 

اون تو رقمی ها هستن ک خداتومن هزینه میکنن 

وگرنه با هزینه معقول و تلاش میشه رتبه های خیلی خوبی کسب کرد مثل همین رتبه شما

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
راستش من داداشام با همین کلاسای انلاین و ماز قبول شدن اساتیدش واقعا خوبن.. نمیدونم هرطور صلاح میدونی ...

چی قبول شدن ...حتی ویدیو هاشم هست تو تلگرام نیاز به ثبت نامم نیست بچه ها میتونن کلیپ مال پارسال رو ببینن مگه فرق کتاب امسال و پارسال چیه ستاره ها تو سختی ستاره میشن کسی که ۲۰۰ میلیون براش کمه مطمعن باش چیزی نمیشه حتما از اوناست که برای هر کتاب دفتر فانتزی و اتود فانتزی داره ولی من خودم میخوام بخونم از خدا میخوام هر چی حقشه قبول شه درکل روی صحبتم اینه هزینه مهمه ولی در حد ۳۰ ۴۰ میلیون میشه یه رشته ی خوب قبول شد

اسی با تو نیستم کلا میپرسم چطوریه که بچه های قدیم تر بدون هیچ کلاسی رتبه خوب میاوردن بچه های الان با ...

چون کنکور سخت تر میشه 

الان بدون کتاب کمکی و کلاس و استاد نمیشه همون تست هم حل کرد چون از داخل کتاب نیست مخصوصا زیست 

همین که فرزانگانی،خیلی از بقیه جلوتری.آفرینولی کاملا درکت میکنم

نبابا بخدا این فرزانگانشم هیچی نبود این همه درس خوندم واسش

امسال میخاستم اصن مدرسمو عوض کنم

بارونو دوس دارم🌱
دقیقاااااینا درس خون واقعی نیستن ی درس خون واقعی راهشو پیدا میکنهما نمیگیم هزینه نکن میگیم نیاز نیس ...

میدونی استارتر فکر میکنه هزینه بیشتر مساوی رتبه بهتره در حالی که اینطور نیست

و خیلی وقتا همین کلاسای زیاد بیشتر باعث پسرفت میشن

هزینه کردن خوبه ولی این همه کلاس شرکت کردن سمه واقعا

حتی اگه مدرسه نره

واقعا نمی‌فهمم ضریب هوشی ها کم شده یا تلاش ها کمتر،شده...

هوشها عالیه 

فقط از این طرف و اون طرف بهانه هایی رو در دل داوطلبا میندازن تا نا امیدشون کنن 

بیشتر از کلاس رفتن و پول دادن تلاش و پشتکار مهمه 

به قول یکی از بزرگترها اگر راهی  سخته تو تلاشت رو  دو برابر کن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
درجریان نیستین دونه به دونه میگمکلاس فارسی ۸۰ میلیونکلاس فیزیک ۸۰ میلیونزیست با اشتراک ماز ۱۰ میلیون ...

اینا به ریاله درسته؟😂ادبیات ۸۰ میلیون؟دختر اگه بخوان مغزت رو باز کنن تمام ادبیات دبیرستان رو خط به خط بچپونن تو سرت انقد هزینه عملش نمیشه😂