2777
2789

در کمال ناباوری رییس بازرسی ی بخش کلااااااا  حق رو داد به  مرد هیز همسایمون و منو مقصر کرد..

گفتم همش بیرون ساختمون وایمیسه گفت نگهبانه چه اشکال داره 

شوهرم گفت چشم ناپاک داره همش دم ساختمونه ریسسع گفت به بهونه  تمیز کردن  ماشینش میاد چه اشکال داره 

من گفتم بمن توهین کرده ریسسع بهم گفت اول تو فحش دادی  آقا خطابش نکردی..

شوهرم طفلی سنگ رو  یخ شد...

چقدر دنیا   بد شده همیشه حق با آدمای هول و هیزه ...

همش حق با  پارتیه  حتی اگر بری ادای ناموس کنی نگا میکنن ببین   آشنا هست طرف حق رو بدن به طرف

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدالت قانون فقط شعاره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب حقته ناراحت نشو این اداها چیه نگاه میکرد در معرض دیدش قرار نمیگرفتی والسلام باهاش رو‌در رو نمیشدی شما زنی‌خانمی تازه شکایتم‌کردی سنک‌رو یخ شدی قرارباشه با همه هیز میزا دست به بقه بشیم نمیشه که

الان احساس میکنم مرد همسایمون داره به ریش شوهرم طفلی می‌خنده چون ریسسع مارو کامل مقصر کزد

داداش من بود جرش میداد پدر سگو 

ببین یه کاری کن دلت خنک شه 

مثلا ماشینشوپنچر کن یا یه چیز دیگه

خب حقته ناراحت نشو این اداها چیه نگاه میکرد در معرض دیدش قرار نمیگرفتی والسلام باهاش رو‌در رو نمیشدی ...

بابا چی میگی همش دم بلوک بود  چطوری. باهاش رودرو نمی‌شدم میشه بگی؟؟ مثلا سه چهار ساعت صبر میکردم تا ببینم کی می‌ره تو خونش ؟؟

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...