2777
2789
عنوان

کسی از دعا نویسی سر در میاره

183 بازدید | 35 پست

من کتاب دعا دارم ولی آداب نوشتنش رو بلد نیستم. 

داخل خود کتاب نوشته ولی چون قدیمیه با یه خط خاص قدیمی نوشته نمیتونم بخونم. 

شما بلدید یا کسی رو میشناسید بلد باشه یادم بده 

وارد و درگیرش نشو آداب مراحل شرایط خاص داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب دعا چیه؟ طلسم و جدول با عدد و اشکال؟ جات بودم کتابو می‌سوزوندم بره

خیلی سنگینی داره، نکن

همین که تو خونه وجود داشته باشه هم کم کم تو رو می‌کشه سمت بیراهه و بدبختی، به بار که بری سمتش دیگه درگیر میشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خیلی داغونم میخوام یه دعا بنویسم شاید مشکلاتم حل بشه

داغون‌تر میشی بخدا گل، این راهش نیست

دعانویسی یکی از کثیف‌ترین کارهای ممکنه، بخاطر خواسته‌ای که داری دست کم یه موجود ماورایی بهت وصل میشه، وارد زندگیت میشه که خواسته‌ات رو انجام بده..

درحالی که اون بدبخت داشته زندگیشو میکرده که کشیده شده توی طلسمت، در نهایت هم می‌میره

هم نظم این دنیا رو به هم میزنی هم دنیاهای دیگه

بعدش اینا همش میشه بدهی ماورایی

باید جواب پس بدی، همین‌جا جهنم رو نشونت میدن از بس درگیریش شدیده

من با خیلی‌ها حرف زدم و درارتباطم

هیچ‌کدوم مشکلشون حل نشده که هیچ، به خاک سیاه نشستن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خیلی داغونم میخوام یه دعا بنویسم شاید مشکلاتم حل بشه

خونه زندگی دعانویس‌ها رو اگه بشه دید شبیه باغ وحش می‌مونه از بس جک و جونور توشه و سیاهه

یه نفرشون هم عین آدم زندگی نمیکنه باور کن

کتابه رو نابود کن بره

در این حد خطرناکه که حاضرم تا صبح التماست کنم

خونه زندگی دعانویس‌ها رو اگه بشه دید شبیه باغ وحش می‌مونه از بس جک و جونور توشه و سیاههیه نفرشون هم ...

ببین من یه کتاب دعا از یه جایی گیرم اومد اصلا نمیدونستم داستان این کتاب‌ها چیه چندتا دعا ازش نوشتم بعضیاش انجام می‌شد بعضیاش هم نه ده ساله زندگیم جهنمه جدیدا یکی همین حرفها رو بهم گفت حالا شما میدونی من چکار کنم از این وضعیت در بیام 

ببین من یه کتاب دعا از یه جایی گیرم اومد اصلا نمیدونستم داستان این کتاب‌ها چیه چندتا دعا ازش نوشتم ب ...

تاثیر هموناست باید پاکسازی کنی

چون خودت دعا رو نوشتی سخته یه کم، یه حورایی حتما باید گوسفند عقیقه کنن برات

و اینکه باید توبه کنی و انصراف نامه بخونی

تا چهل روز یه سری کارها رو انجام بدی

برات می‌فرستم

تاثیر هموناست باید پاکسازی کنیچون خودت دعا رو نوشتی سخته یه کم، یه حورایی حتما باید گوسفند عقیقه کنن ...

سلام و درود، این روش پاکسازی از هر سحر و‌جادو و اجنه و جن عاشق هست و باید دقیق انجام بدید که انشاالله حالتون خوب بشه.

۱_ اگر دعا دارید داخل منزل ،داخل آب جاری بندازید( دعاها را باز نکنید)

۲_ داشتن حرز امام علی ع و حجاب جامع 

بصورت بازوبند یا گردنی( شب و روز همراهتان باشه حتی موقع خواب).

۳_ بمدت ۴۰ روز با هندزفری ایات ۶۰ قاف( در روز) و رقیه شرعی ( قبل خواب) گوش بدید( با چشمان بسته).

۴_ روی آب و گلاب هر روز۱۹ بار بسم الله الرحمن الرحیم بخوانید، ۱۹ بار صلوات ۱۹ بار یاحی یا قیوم بعد سوره ناس و فلق و سوره طارق و ایه الکرسی هر کدام یک بار، بخوانید و میل کنید( بمدت ۴۰ روز صبح و شب ،قبل گوش دادن به رقیه شرعی).

۵_ سه روز اول حتما دوش سرکه یا نمک بگیرید( سه روز پشت سرهم در روز انجام بشه).

۶_ روز اول تمامی لباسها را با آب و سرکه بشورید و در افتاب بندازید که اگر نحسی روی لباسها باشد از بین برود.

۷_ بالشت و پتو عوض کنید از روز اول.

۸_ روزانه پنج دقیقه در آفتاب بنشینید.

۹_ امکان داره هفته اول بدن درد بگیرید یا کابوس ببنید ، پاکسازی ادامه دهید انشاالله خوب میشید.

۱۰_ چهار کنج اتاق خواب و باقی خانه، سنگ زاج یا سنگ نمک بگذارید و هر سه روز سنگها را عوض کنید و سنگ قبلی بندازید در کوچه.

۱۱_ شبها بالا سرتان یا نزدیک سر حتما یک قران بگذارید بمدت ۴۰ روز.

۱۲_ در خانه سوره بقره پخش کنید مخصوصا ظهر ها( ۴۰ روز)

۱۳_ دعای ابی دجانه در اتاق خواب بگذارید.

۱۴_ روزانه ذکر استغفرالله بگید تعداد ندارد.

۱۵_ شمع بخور در این مدت روشن نکنید

۱۶_ در زمان پاکسازی انگشتر یا گردنبندی که از سنگ هست دست نکنید بهتره( ۴۰ روز)

۱۷_ هر گونه سنگ و انگشتر دارید در اب و گلاب بگذارید( ۳ روز)

۱۸_ لطفا در دوران پاکسازی قبرستان نروید،

فال نگیرید.غروب زیر درخت نشینید و غروب کنار آب رودخانه نرید.

✨️قبل از شروع پاکسازی حتما انصراف نامه بخوانید.

انشاالله این کارها انجام بدید هر گونه سحر و‌جادو باشه باطل میشه  هر گونه اجنه باشه دفع میشه و خانه ام پاکسازی میشه و مهمه دقیق انجام بدید

سلام و درود، این روش پاکسازی از هر سحر و‌جادو و اجنه و جن عاشق هست و باید دقیق انجام بدید که انشاالل ...

انصراف نامه؛

اول سوره زلزال میخوانید

بعد میگید.

من( فلانی) انصراف میدهم از هر گونه سحر و جادویی که در طول زندگی گرفته ام 

انصراف میدهم از هر گونه عقد ماورایی که خواسته یا نخواسته برایم پیش آمده

انصراف میدهم از هر گونه قرارداد ماورایی که خواسته و ناخواسته و بدون آگاهیم بسته شده.

انصراف میدهم اگر نا آگاهانه یا با نیت قبلی که باعث شدم موجودی در زندگی من ورود کنه، چه از موکلین و خادمین سحر، زوائر، عارضین،ضاربین،فاسدین ،سارقین،متصلین، واردین و صادرین و جمیع ریاح ، همزاد و نفخه و جمیع شر بریه و بحریه و هوایه.

همگی بروند.

انصراف میدهم بحق امیر المومنین 

علی بن ابیطالب مظهر العجائب

و بحق بسم الله الرحمن الرحیم

خارج شوید و بروید انصراف انصراف انصراف و توبه، توبه،توبه.

و بحق صلوات

( سه روز ،روزی یکبار انصراف نامه خوانده شود)

اون که برای مدرک تحصیلی نوشتی واقعیه؟ رمز گشایی نمادهای شرقی چیه؟

بله

زبان چینی خوندم

تاثیر هموناست باید پاکسازی کنیچون خودت دعا رو نوشتی سخته یه کم، یه حورایی حتما باید گوسفند عقیقه کنن ...

یعنی من اصلا نمیتونم از دعاهای این کتاب استفاده کنم؟ مدتهاست شوهرم تهمت های عجیب و غریبی بهم میزنه هر از مدتی یه چیزایی میگه که در حالت عادی میدونم خودشم قبولشون نداره نمیدونم چطور باید از این قضیه نجات پیدا کنم بچه هام هر از مدتی بیماری ها و اتفاقات خیلی بدی براشون می افته. 

مثلا پسرم یه بیماری عجیب گرفت که احتمالش توی یک میلیون نفر دو نفره و خیلی زجر کشیدیم تا حالش بهتر شد و اتفاقات عجیب این شکلی چند روز پیش یکی بهم گفت دعا بگیر شاید برات طلسمی چیزی گرفتن بعد من یاد این کتاب دعا افتادم گفتم خودم یه کتاب دارم چندساله سراغش نرفتم گفت بده خودم برات مینویسم چند روز بعد گفت با یکی صحبت کردم باید کتاب رو از خودت دور کنی. اما من هنوز دوست دارم دعای رهایی از تهمت رو بنویسم ‌و دعای مهر و محبت 

انصراف نامه؛اول سوره زلزال میخوانیدبعد میگید.من( فلانی) انصراف میدهم از هر گونه سحر و جادویی که در ط ...

اعمال خاصی نداره؟ آدابی چیزی؟ 

کتاب رو چکارش کنم بفروشمش اشکال نداره؟