2777
2789
عنوان

دوستم میخواد بچشو برزیل به دنیا بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 57 پست
قحط جا بود؟🤣برزیل محل جرم و قاچاق و...صد رحمت ب ایران

پاسپورتش یکی از معتبرترین پاسپورتاس و سریع میدن 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

خواهر منم باردار هست و میخواد بچشو خارج به دنیا بیاره

به سلامتی عزیزم

کدوم کشور؟ شرایش رو میدونید؟

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازگیا خیلیا میرن ولی نمیدونم به بقیه هم میدن یا فقط کسایی که بچه بدنیا بیارن اونجا

فقط به خود بچه متولد شده پاسپورت میدن چند تا کشور مثل کانادا و آرژانتین و برزیل پاسپورت بر اساس خاک هست 

می دونی چقدر هزینه باید بکنند بعد 20 سال هم شاید بچه اش نخواد تو اون کشور بمونه

۲۰ سال چرا؟ 

۲ ساله کلا

فقط برای پاسپورت میمونن بعد مهاجرت میرن یه کشور دیگه

درسته پاسپورت میدن برزیل بر اساس خون هست اما فقط به بچه میدن خوب بره اسپانیا نزدیکتر هم هست بچه رو‌ا ...

یعنی اسپانیا هم انقدر زود میده؟ به خانواده چی؟ 

گفت به ماهم میدن

درسته پاسپورت میدن برزیل بر اساس خون هست اما فقط به بچه میدن خوب بره اسپانیا نزدیکتر هم هست بچه رو‌ا ...

برزیل بر اساس حق خاک هست فک کنم 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

نه برزیل قانون خاک بچه به محض تولد پاسپورت میگیره و والدین بعد از یکسال اقامت میتونن برای پاسپورت اقدام کنن 

ولی اسپانیا اینجوری نیست شرایطش زیاده 

بله درسته.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
فقط به خود بچه متولد شده پاسپورت میدن چند تا کشور مثل کانادا و آرژانتین و برزیل پاسپورت بر اساس خاک ...

دوست پدرم از طریق خرید ملک ۷ سال طول کشید تا اسپانیا اقامت بگیرن 

ولی برزیل رو میگن بعد از ۲ سال به والدین هم پاسپورت میدن

یعنی اسپانیا هم انقدر زود میده؟ به خانواده چی؟ گفت به ماهم میدن

نه اسپانیا نیست برزیله

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
به سلامتی عزیزمکدوم کشور؟ شرایش رو میدونید؟

خودش به آرژانتین فکر میکنه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بله درسته.

فقط برای تولد بچه میدن؟ یا اگه کسی اونجا دوسال بمونه بازم بهش میدن 

یعنی اسپانیا هم انقدر زود میده؟ به خانواده چی؟ گفت به ماهم میدن

نه به خانوا‌ده پاسپورت نمیده 

یعنی بخ والدین هم پاسپورت میده اما با شرایط خاص 

اول اینکه یک تعداد سال رو باید بمونند اونجا فکر کنم حداقل پنج سال باید بمونند بعد باید آزمون زبان برزیلی هم بدن 

در مورد اسپانیا دقیق‌تر اطلاعات دارم 

با تولد بچه و زدن واکسن هاش به فقط به بچه پاسپورت. میدن بعد اگر از پنج سال چهار سال و دوماه در اسپانیا حضور داشته باشن به والدین اقامت دایم میدن بعد از ده سال و پاس شدن آزمون اسپانیایی که ساده هم هست بهشون پاسپورت میدن 

به والدین خیلی سخت پاسپورت میدن

فقط به خود بچه متولد شده پاسپورت میدن چند تا کشور مثل کانادا و آرژانتین و برزیل پاسپورت بر اساس خاک ...

برزیل به والدینم میده عزیزم اشنای ما رفته بودن بعد دوسال به والدین میدن.

خودش به آرژانتین فکر میکنه

به سلامتی😍