2777
2789
عنوان

اگه قراربود با ی سلبریتی ازدواج کنین کیو انتخاب میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد امضاتون حق🫠

یادمه قبل جنگ یک هفته ای بود که مدام کلیپ های طنز نعیمه نظام دوست و احساس علیخانی می دیدم فکر می کردم اینها چه ادم های خاصی هستن!  تو جنگ تازه فهمیدم ادم های مهم جامعه همون هایی هستن که از جونشون مایه می زارن برای دفاع از امنیت کشور ادم هایی که هیچ وقت نمی بینمشون و جلوی دوربین ها نیستن!   و چقدر خوبه که همچین افراد با ارزشی تو کشورمون داریم! 🩷

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

یادمه قبل جنگ یک هفته ای بود که مدام کلیپ های طنز نعیمه نظام دوست و احساس علیخانی می دیدم فکر می کرد ...

من تو جنگ فهمیدم ایمان تاجیک ینی چی😂

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

الان هیچکس 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

واییی اون یه ایران روش کراش زده بودن😂😂😂😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

چند تا کلیپ طنز در مورد سخنگوی ارتش یمن امده بود که می گفت تا بگه فلان جا رو می زنیم هنوز سخنرانی اش تموم نشده اونجا رو زدن اصلا کار به تهدید نمی رسه! 😂

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

😂  خدا برای خانواده اش نگهش داره