2777
2789
عنوان

عباس موزون

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 60 پست
خآله زنک ی صفته احمق بااین سواد نم کشیده حرفی نمیمونه با توببخشید من با شما بحث نمیکنم چون یهو بچه ت ...

برچسبه زن بودن اینقدر بده ک داری رو من میزنی؟  حتما زن بودن خیلی بی ارزشه ک اونو ب عنوانه فحشی برای من میدونی!😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برچسبه زن بودن اینقدر بده ک داری رو من میزنی؟ حتما زن بودن خیلی بی ارزشه ک اونو ب عنوانه فحشی برای ...

پسر بچه ؛ مامانت و بیار باهاش صحبت کنم برا سنت مناسب نیست این حرفا 🫶🏻

خاله زنک یک صفته و به جنسیت مربوط نیست در حالیکه مرد بودن از بیخ و بن تحقیره

دآرم تلنگری به غیرتت میزنم برچسب زن بودن؟ چی میگی؟ علاوه بر سواد مشکل مغزی هم داری

عزیز دلم حرص نخور

اینا یه چنل تلگرامی دارن غالبا چهارتا بچه ی بیکار ۱۷ ۱۸ ساله دورهم می‌شینن تاپیکای بعضیا رو مسخره میکنن

جای دلقک بازی سوالی و پرسیدم که واقعا ذهنمو درگیر کرده و مسئله مهمیه که آدم ببینه بعدش قراره کجا باشه !

برچسبه زن بودن اینقدر بده ک داری رو من میزنی؟ حتما زن بودن خیلی بی ارزشه ک اونو ب عنوانه فحشی برای ...

آخه معیوب بلد نیستی هکسره رو رعایت کنی میای shit میخوری تو تاپیک من؟

پسر بچه ؛ مامانت و بیار باهاش صحبت کنم برا سنت مناسب نیست این حرفا 🫶🏻خاله زنک یک صفته و به جنسیت م ...

مادرم که عمرشو داد ب من! اگرم بود اونقدری بیکارو علاف نبود مثل شما! گیریم خاله زنک صفته! شیر دادن چطور صفته؟ بارداریم صفته؟ اینارو اون خانم ب من چسبوند. 

مادرم که عمرشو داد ب من! اگرم بود اونقدری بیکارو علاف نبود مثل شما! گیریم خاله زنک صفته! شیر دادن چط ...

روحش شاد ولی ترجیح میدم با پسر بچه ی لوزر جماعت اینتراکشن نداشته باشم

به تکالیفت برس هانی:)

تلنگر ب غیرت ما نزن ک ازش هیچ کم نخواهد شد.

دیگ حرفی ندارم با تو، امثال شما که عقل خانوما رو ب تمسخر میگیرید ب نظر میومد منقرض شدید اما...

دیگه رپلای نزنید و تاپیک دوستمونو ب حاشیه نبرید 

وقتی مخالف هستید از تاپیک برید بیرون

اون دنیا حضوری می‌فهمید حقیقت داره این چیزا یا نه ولی خب دیگ دیره اونجا ما ب شما میخندیم