2777
2789

نامزدم شام دعوت بود خونمون ساعت هفت و نیم اومد کای هم قسممون داد که ازش نپرسیم که اون همسایه ی کیه... قضیه ازین قراره که یکی از همسایه ها رفته تو کوچه جلوی نامزدم رو گرفته و کلی چرت و پرت دربارم گفته... یه چیزایی که کلا به من نمیخوره... که آررره دختره رابطه داشته دوبار نامزدیش بهم خورده و.... 

حالا من کلا ۱۸ سالمه و اصلا بهم نمیخوره و پامو از دره خونه هم بیرون نمیزارم با این خانواده ی عهد بوقم.. حالا بعد از ظهر با بابام رفتیم دوربینارو چک کردیم دیدیم دو خونه اونطرف تر رفتن جلوی نامزدمو کرفتن و میشناسیمشون... میخاستن نامزدیمو بهم بزنن چون خودشون یه دختر چهل ساله دارن و زیر آب خیلی از دخترای کوچه رو زدن... از عصبانیت میخام برم دره خونشون ببینم حرفه خسابشون چیه... از طرفیم دنبال شر نیستمم 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یه ورت بگیر مهم نیست 

همچین آدمایی زیادن همین کارو کرده دخترش مونده خونه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

نامزدت چی گفت؟

گفت من اصلا برام کم نیست بهت اعتماد دارم... وای خیلی حرفای بدی بود روم نمیشه بگم اصلا

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

تو این دوره هنوز آدمای این مدلی هست؟اسی تو شهر زندگی می‌کنید یا روستا؟

شهریم... خودم موندم که ما با این همسایه حرف نمیزدیم از کجا شناسایی کرده موندم... زیرآب دختره همسایه بغلیمونم زده اون دختره بدبختم داشت جهیزیه میخرید فکر کنم جدا شده خبر ندارم

دروغ نمیگه نامزدت

نه باب... رفتیم دوربینو چک کردیم دیدم همسایمون با چادر گل گلی تو کوجه تو شب جلو نامزدمو گرفته، مادره نامزدمم باهاش بود به من شک کرده

شهریم... خودم موندم که ما با این همسایه حرف نمیزدیم از کجا شناسایی کرده موندم... زیرآب دختره همسایه ...

عجب ....خدا ازش نگذره ....خدامبین هست عزیزم....حالا نامزدت چی گفت چیکار کرد؟بنظرم شکایت کنید واعاده حیثیت کنید باید ادب بشه

عجب ....خدا ازش نگذره ....خدامبین هست عزیزم....حالا نامزدت چی گفت چیکار کرد؟بنظرم شکایت کنید واعاده ...

نامزدم گفت برام مهم نیست ولی چون اون شب مادرشم همراهش بود شک کرده بهم احتمالا چند نفرو میفرسته تحقیق... 

اولن اینکه زندگی شخصی تو به کسی مربوط نیست. دوم اینکه با پلیس حتما برو دم درشون و شکایت کن. میتونی ا ...

نامزدم باور نکرده مادرش بهم شک کرده... شکایتم نمیتونم بکنم چون خانواده ی متعصبی دارم که اکه شکایت کنم پاهامو درجا خورد کردن