23 سالمه و مشکلم در زندگی سردرگمی و بی هدفیه و تنبلی و بی عقلیه.
نمیدونم دارم چیکار میکنم؟ یا اصلا چیکار باید بکنم؟ بین کلی حس بد گیر کردم.
مثل خیلی های دیگه تا دبیرستان درسم خوب بود اما از دبیرستان افت تحصیلی شدیدی کردم. علت خیلی خاصی هم نداشت. یهو انگار اون همه استرسی که واسه درس داشتم دود شد و بیخیال شدم.
کنکور قبول نشدم. حتی نهایی هم گند زدم و با تک ماده پاس شدم یک درس رو. یه رتبه خیلی بالا آوردم.گفتن سال بعد نمون و رفتم یک رشته آزاد بدون کنکور
اما اصلا نتونستم با این رشته ارتباط بگيرم. نه درس هاش رو متوجه میشدم نه اصلا دوستش داشتم. هرکاری هم میکردم، تلاش میکردم اما این رشته برام جذاب نمیشد.. چند سال پیش بابام کار کردم اما هیچی یاد نگرفتم.
یک ماه پیش برای طرح رشته ام (طرح اختیاری) ثبت نام کردم. فکر نمیکردم به این زودی نوبتم بشه اما شد و رفتم سر کار
از اون طرف نتایج آخر کنکور ارشد میاد. الان تازه دارم از کار کردن لذت میبرم و اگر کنکور قبول بشم باید انصراف بدم از طرح . از طرفی هم هنوز نمیدونم میخوام ارشد و این رشته رو بخونم. همون موقع هم که انتخاب رشته کردم فقط سر این بود که حالا بزار انتخاب رشته کنیم ببینیم چی پیش میاد. اما الان.... در واقع چون هدفی نداشتم و ازم میپرسیدن چیکار میخوای بکنی با زندگیت این کار رو کردم که نگن هدف نداره. مامانم میگفت برو رشته های وزارت بهداشت اما رشته هایی که میتوانستم با کارشناسیم برم خوب نبودن. واسه همین گرایش دیگه رشته ام وزارت علوم رو انتخاب کردم. (بماند که رشته ام چیه) اما.....
از طرفی هم به خاطر ناکامی های قبلی میخوام قبول بشم. نمیدونم واقعا چیکار کنم. یعنی واقعا حالم بده. اگر قبول نشم حالم بدتر میشه و دعا میکنم دولتی قبول بشم و از طرفی اگر قبول بشم باید قید طرحم رو بزنم و ازش انصراف بدم. و هنوز نمیدونم این رشته رو میخوام یا نه
من تازه دارم کار میکنم. طرح میگذرونم (هرچند سرجای رشته خودم نیستم و اصلا برای یک چیز دیگه به کار گرفتنم). درآمد خودمو دارم، هویتی مستقل از خانواده دارم..
از طرفی هم بالاخره ارشد، مقطع بالاتر ولی خب بعد دو سال استخدام بیمارستان نمیشم. اما رزومه است دیگه
میترسم پشیمون بشم
نمیدونم چه غلطی بکنم
همه چی انگار به هم پیچیده.
شما باشید چیکار میکنید ارشد یا کار ؟