2777
2789

میخونید که ۲۰ بشید بهم دیگه راهکار بدید این تاپیک برای بچه های مدرسه ای زدم هم اینکه برای خواهرام بخونم اونا هم از تجربه های شما برای نمره خوب استفاده کنن . خوشحالین میرید مدرسه ؟

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشحالم ۱۲ سال داره تموم میشه

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

سلام 🙏🏻 خب ببین اگه امسال میری راهنمایی مهم روش تدریس و نحوه آزمون گرفتن معلمته بعضی ها دقیق هستند که باید کل کتاب رو بفهمی و نکات رو بلد باشی من خودم سه سال راهنمایی 20 بود معدلم و قبل از اینکه معلم درس بده پیش خوانی میکردم

من ۱۴ سالمه😁اگر خواهرات تنبلن چندتا راهکار دارم و خب اگرم توی درس مشکل دارن بگو تا راهنمایی کنم.معد ...

افرین بهت امسال هم ۲۹ میشی 

خواهر منم معدلش ۱۹شد درس میخونه معمولا یوقتایی تنبل میشه😆

سلام 🙏🏻 خب ببین اگه امسال میری راهنمایی مهم روش تدریس و نحوه آزمون گرفتن معلمته بعضی ها دقیق هستند ...

افرین بر شما نه من خودم ی بچه کوچیک هم دارم گفتم اینا هم ی تاپیک آموزشی باشه و هم برای خواهرام

خیلی خوبه 🌹🌹🌹🌹مهم ترین چیز اینه که سرکلاس به درس گوش کنی

من دختر عموم پیشخوان اینا یاد میده میخوای بهم درخواست بده رایگان یاد میده بهت بگم چیکار کنی اگر دوست داشتی الان به چند نفر داره یاد میده

من ۱۴ سالمه😁اگر خواهرات تنبلن چندتا راهکار دارم و خب اگرم توی درس مشکل دارن بگو تا راهنمایی کنم.معد ...

ایخدا گوگولی‌‌😭

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(