میخونید که ۲۰ بشید بهم دیگه راهکار بدید این تاپیک برای بچه های مدرسه ای زدم هم اینکه برای خواهرام بخونم اونا هم از تجربه های شما برای نمره خوب استفاده کنن . خوشحالین میرید مدرسه ؟
لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه:(
سلام 🙏🏻 خب ببین اگه امسال میری راهنمایی مهم روش تدریس و نحوه آزمون گرفتن معلمته بعضی ها دقیق هستند که باید کل کتاب رو بفهمی و نکات رو بلد باشی من خودم سه سال راهنمایی 20 بود معدلم و قبل از اینکه معلم درس بده پیش خوانی میکردم
من ۱۴ سالمه😁اگر خواهرات تنبلن چندتا راهکار دارم و خب اگرم توی درس مشکل دارن بگو تا راهنمایی کنم.معد ...
ایخدا گوگولی😭
فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه:(