2777
2789

فکر میکنی طلاق بگیری چی میشه؟بهتر از این پیدا میکنی یا تا اخر عمر تنها میمونی یا ببخشید هرزگی میکنی؟بشین زندگیت و کن تو این دنیا که مثل گرگ اقلا سایه ی یه مرد و یه شوهر بالا سرته که پشت سرت حرف نباشه کاری بکارش نداشته باش بشین خونه شوهرت با بچه هات حال کن و خوش گذرونی با بچه هات اونا گناه دارن بخاطر هوی و هوش یا عشق که اصلا وجود خارجی نداره یا خیلی کم خودتو و دخترات و بدبخت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترام 11 و 8 ساله ان از دست رفتار های شوهرم خسته شدم میخام جدا شم شوهرم راضی نیست که رفتاراش درست ک ...

اوایل زندگیت چطور بود 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

هر کی تاپیکو میخونه نظر بده دیگه

خب الان میخوای جدا شی تصمیمت گرفتی 

چی بگیم الان خل

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خودت چند سال سن داری عزیزم؟

نظر من اینه بین بد و بدتر به بد راضی باش فقط بخاطر دخترات واییی بمیرم براتون خیلی کوچیکن طلاقم‌بگیری ببریشون مشکل خواهی داشت نمیتونی ازدواج‌کنی خرجشونو بدی بزرگ‌بشن غیرقابل کنترل میشن. حداقل بابایی نسبتا سالم دارن بخاطر اونا بحثاتو‌کم کن بعدا نشن عین خودت گناه دارن از خودت بگذر

فکر میکنی طلاق بگیری چی میشه؟بهتر از این پیدا میکنی یا تا اخر عمر تنها میمونی یا ببخشید هرزگی میکنی؟ ...

این چه حرفیه هرزگی تو ذات آدم باید باشه مثل خیلی ها که مرد بالاسرشونه ولی خیانتکارن و اینکه من بعد از این آدم دنبال شوهر دیگه ای نیستم میخام تنها باشم و یه شغل پیدا کنم که خرج خودمو دربیارم تمام مشکل من سر همین تعادل رفتاریشه که دعوا که میکنیم ترس از جونم نداشته بشم که بلا سرم بیاد همین وگرنه من عشق و عاشقی هم نمیخام حتی خیانت هم دیگه بکنه مهم نیست برام فقط کاری به کارمون نداشته باشه و زور نگه ولی خب اون میگه یا باید با اجازه من برین اینور اونور و باب میل نباشی یا هیچی 

بابام حمایتمون میکنه ولی خب خودم آدمی نیستم که دستم جلو کسی دراز باشه حتی بابام ولی خب اگر هم بخام ...

عزیزم ماشالله دخترای بزرگن

فقط کاش قبل ترک خانه بهشون گفته بودی

که میرم چون پدرت برای شما پدر خوبی برای من همسر خوبی نیست

واینکه میرم تلاش می‌کنم تا شما رو بیارم پیش خودم

و این تصمیم رو باید اول تابستون میگرفتی ن الان که میخوان برن مدرسه و از لحاظ ذهنی امادشون میگردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

با دو تا بچه اونم دو تا دختر وقت طلاق گرفتن نیست که 

دیگه وقتی می دونید شوهرتون ادم نیست حداقل اون دومی رو دیگه نیارید 

شما هم بسوز و بساز بخاطر دخترات

برای تغییر زندگیت به سمت بهتر شدن هیچ وقت دیر نیست🩷