2777
2789

گوگل 

جی پی تی 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر عزیزم، امروز دو ساله شدی… 🌸

دو ساله که دنیای منو پر از لبخند و امید کردی. دو ساله که صدای خنده‌هات قشنگ‌ترین موسیقی زندگیم شده.

تو کوچولوترین و در عین حال بزرگ‌ترین دلیل خوشبختی منی. هر نگاهت، هر قدم کوچیکت و حتی شیطنت‌هات برای من یه دنیا معنی دارن.

پسرکم، آرزو می‌کنم همیشه دنیات پر از عشق، خنده و آرامش باشه. هر جا که میری، شادی همراهت باشه و خدا همیشه حافظ دل کوچیک و پاکت بمونه.

دو سالگی‌ات مبارک قشنگ‌ترین اتفاق زندگی من 💙🎂✨

عزیزم مادر 

تو آمدی که مرا بزرگ کنی که تاج مادری بر سرم بگذاری تو آمدی تا بشود چشم روی زشتی های دنیا بست و پا به پای تو دوباره زندگی کرد

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

“یهویی بِ خودت میای و میبینی

یکی هس کِ با بقیه فرق میکنه!

از دور احساسش میکنی!

وقتی نیس ناراحتی!

وقتایی هم کِ هس انگار دنیا رو بهت میدن!

مهم بودَنِشه!

فقط بودَنِش..!

و این قشنگ ترین حس دنیاس!

اصلا ینی خودِ خودِ زندگی!

همیشه باش پسرم

خوشحالم‌که‌به‌ دنیا اومدی

تولدت مبارک پسر کوچولوی مامان🥰😘♥️

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند
بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند
عشق من کودک بمان دنیا مداد رنگی است
بهترین نقاش باشی باز رنگت میکند
عشق من کودک بمان دنیا دلت را میزند
سخت بی رحم است میدانم که سنگت میکند

عزیزکم دو ساله شدی و قلبم از شادی و عشق لبریز

دو سال پیش، وقتی برای اولین بار تو را در آغوش گرفتم، دنیا برایم رنگ و بوی تازه‌ای گرفت

بهترین دوستم، همبازی‌ام و نور زندگی‌ام  هر روزی که با تو سپری می‌کنم، برایم پر از لحظات شیرین و خاطرات ناب است. 

لبخندهای تو، خنده‌های بی‌پایانت و کنجکاوی‌های بی‌نهایتت، همه و همه دنیای مرا زیباتر کرده‌اند

دو سالگی‌ات مبارکمان ذره نور...

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم