2777
2789
عنوان

این همه استرس طبیعیه

114 بازدید | 12 پست

من مثلا توی هفته حداقل دو سه روز استرس دارم

ن این ک اتفاق خاص و خیلی بدی هم افتاده باشه..

از این بدترش ک هروز استرس داشته باشم توی یه مدت خیلیی طولانی هم تجربه کردم 

بعدش بهتر شدم ینی قرص میخوردم

باز دوباره شروع شده 

ولی بازم نسبت به اونموقع هر روزه و هر لحظه نیس خداروشکر

ولی بازم دوستامو ک میبینم اصلا استرس ندارن..مگر اینکه چی بشه استرس بگیرن و..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. منم همینطور هستم. خیلیییییی استرسی. والا اینکه خودتونو مقایسه می کنین زیاد جالب نیستش چون آدمای استرسی تری هم هستن آدمای آروم تری هم هستن تو دنیا. به نظرم شما خودتو با تمام نقص ها و خوبی ها و بدی ها دوست داشته باش، سعی کنین خودتون رو شاد کنین و... به خودتون برسین از لحاظ روانی و بعدش، تمام نگرانیهاتون رو با آرامش و ایمان، بسپارین به خدا. اون بهترین کارها رو براتون می کنه و شما رو در هرجا یاری میکنه. پس با یادآوری نعمتها و قدرت و محبت خدا، تو لحظات پزتنش، سعی کنین خودتون رو اروم کنین. نگرانی داشتن توهین به خداست. چون آگه اون ساربونه میدونه چی به صلاح شماست چی نیست. اونکه خیلییی دلسوز شماست کاری نمی کنه آسیب ببینین برعکس، شما رو از خطرات نجات میده. پس فقط قلبی آرام داشته باشین با سپردن خودتون به خدا. تمام

16 سال. 

منم یه مدت خیلی شدید بود آسنترا خوردم بعد قطع کردم چون خوب شده بودم دوباره شروع کردو منم قرص و شروع ...

منم دوباره شروع شده

ولی دکتر اعصاب نرفتم

و فقط بعضی وقتا پرانول میخورم

ک پرانول درمانش موقتیه..و فشارتم میاره پایین

قرص اعصاب زیاد داریم ولی نمیتونم همینطوری بخورم

کیک بوکس۳ روز توی هفتههوازی سنگین دارهبعد از ۱ ماه دارم میبینم هم هم احساسات بد دارن کمتر میشن

چقدر خوببب

من نمیتونم فعلا کلاسی برم

چیکار کمم