2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار اینکارو کردم 

گاهی آدم نمیکشه و حق میدم بهش

توی زندگی بقیه نیستیم 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

حتما دلایل موجهی داشته برای کارش منم اینکارو انجام دادم ولی نه بعد پونزده سال بعد هفت سال

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حتما دلایل موجهی داشته برای کارش منم اینکارو انجام دادم ولی نه بعد پونزده سال بعد هفت سال

همین سابقه کارزیادش باعث تعجبه که چرااینقدر دیربه نتیجه رسیدمن خودم۱۳ساله به ول کردن کارم فکرمیکنم کلی هنوزنتونستم تصمیم بگیرم

حالا من در به در دنبال رسمی شدنم البته همکارام میگفتن دیگه نیا دنبالش نباش ارزش نداره

همکارجماعت معمولا دلسوزنیست ولی خل تواین مملکت دیگر کار ارزش نداره وقتی قیمتالحظه بالامیرن ودستمزدا به کندی

همکارجماعت معمولا دلسوزنیست ولی خل تواین مملکت دیگر کار ارزش نداره وقتی قیمتالحظه بالامیرن ودستمزدا ...

بهر حال بیکار هم نمیشه بود . باید کار کنیم تا از پس مخارج ک لحظه به لحظه زیاد میشه بر بیاییم

مطمئنن ما تو ایشون نیستیم تا قضاوتشون کنیم شاید بیماری فیزیکی داشتن یا هرچی یا خسته و فرسوده شدن از لحاظ روحیه و روحی و روانی ولی ایشون که اینقدر سابقه داره حتما من بنده ششصد تا پیرهن بیشتر پاره کرده میتونه تشخیص بده یا تفکیک کنه چی براش بهتره اما بنطر شخصی من آدم شاغل نمیتونه بیکار بمونه و اینکه بعد یه مدت که این اقتصاد و معیشت زندگی رو متوجه شدن که فقط باید با پس انداز زندگی رو بچرخونن پشیمان میشن که امیدوارم نشن ‌استارتر ..‌...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••