2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم لباس داخل خونه ای ندارم گفت لاغر کن برات بخرم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 88 پست
منم اگه همسرم چاق بود دوست نداشتم خوب حق داره

ببین عزیزم من یک همسری دارم که هیچ پولی نمیده بهم تفریح و سرگرمی هم ندارم بدون اجازه اش نمیتونم کاری کنم روی پوششم حساسه در حد مرگ خستم کرده اینقدر گیر میده امیدی ندارم میگم خوش اندام بشم چی بشه حتی داخل خونه هم نمیذاره راحت بگردم همش میگه داخل حیاط چادر سرت کن شاید همسایه رو پشت بوم باشه توی خونه میگه بلند نخند حرف نزن همسایه صدات و میشنوه با مردای فامیل از ترس سلام احوال پرسی نمیکنم برام دردسر نشه همه پشتم گفتن زن فلانی انسان نیست بلد نیست سلام احوال پرسی کنه و.....

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

تحرکتو زیاد کن هرروز برو پیاده روی تند. 

شامتو زود بخور قبل 8 حداقل دیگه نخور چیزی تا فردا صبح صبحانه. 

سیب زمینی ماکارونی بستنی شیرینیجات برنج اینارو تو وعده غذاییت به حداقل برسون. 

آب و تخم شربتی زیاد بخور. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خاله اش گفته بودی شبیه تپه عن....؟؟

اره 

خیلی تومراحل طلاقم دخالت میکردن .کلا از اول عقدمون اذیتم کرده بود هه توسرشوهرم میگفت قدش کوتاه 

هه  توجمع قدمومسخره میکرد

منم یهو حسابشو رسیدک

دارم میرم ولی رژیم نمیگیرم چاق موندم🥀

ببین باید اراده داشته باشی یه دوست پایه پیدا پیاده روی برو.   دوست منم یکم اضافه وزن داشت شوهرش همش مسخره میکرد شکم ژله ای و فلان از بس طعنه کنایه مسخره میکرد. میگفت تو اگه لاغر کردی من یه انگشتر میخرم. فکرش نمیکرد زنش لاغر شه. رفت لاغر شد انگشتر خرید

حقیقتا مردا خانم زیاد درشت دوست ندارن 

قدت ماشالله بلنده ولی با این قد وزن زیاد خیلی هیکلی میشه یکم بهش حق بده 

برو دکتر برای رژیم با یه نفر باهم برید شروع کنید که به هم اراده بدین  

من خودم ۸کیلو اضافه داشتم ۴تا کم کردم تو ۳هفته ولی بچم کوچیکه خیلی انرژی لازم دارم کم میارم شل کردم دوباره میخوام شروع کنم 

همش ریخته تو شکم و پهلو

برعکس من 

من قدم کوتاه تر تازه الان به وزن تو رسیدم وخوشبختانه شکم پهلو حتی چربی پشت ندارم 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ماشاالله چ قدی داری😍😍اسی برام سواله با توجه به اینکه قدت بلنده نباید چاق دیده بشی چطوره که میگی چا ...

عزیزم همش داخل شکم و پهلوم رفته شانس منه البته زیاد چاق دیده نمیشم ولی وقتی لباس میگیرم سایز پنجاه باید باشه 😭

برعکس من من قدم کوتاه تر تازه الان به وزن تو رسیدم وخوشبختانه شکم پهلو حتی چربی پشت ندارم

خدارو شکر عزیزم 

حقیقتا مردا خانم زیاد درشت دوست ندارن قدت ماشالله بلنده ولی با این قد وزن زیاد خیلی هیکلی میشه یکم ب ...

هیچ دوستی ندارم که بیکار باشه باهام بیاد تازه دورم هستند 

ناراحت نشی ماشالله چون قدت بلنده با این وزن هیکلت خیلی بزرگ میشه مردونه میشی 

اراده کن لاغر شی 

اگر اراده نداری برو روانشناس خواهر منم مثل شما اراده نداشت رفت روانشناس خوب شد 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

خدارو شکر عزیزم

ببین قند قند قند 

قند بذار کنار بعدم نون سفید و برنج کم کن تمام اون شیوه که اون خانم گفت عالیه عالیییی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی