2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم لباس داخل خونه ای ندارم گفت لاغر کن برات بخرم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 88 پست
شوهرم یه بار بهم گفت تاپاله.. دوازده کیلو کم کردم دوباره چاق شدم دیروز گفت پاندا.. عمرا بتونم کم کنم ...

خیلی ببخشید خندم گرفت 🤭

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
ببین عزیزم من یک همسری دارم که هیچ پولی نمیده بهم تفریح و سرگرمی هم ندارم بدون اجازه اش نمیتونم کاری ...

خوب اضافه وزن که دردی دوا نمیکنه خودت اذیت میشی مثل اینه همیشه یه گونی برنج ده کیلویی دستت باشه جا به جا کنی وقتی ده کیلو اضاف وزن داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ببخشید خندم گرفت 🤭

اره.. خنده ام داره.. ادم سنش بالا میره اراده میاد پایین اون بار دیگه التماس میکزد غلط کردم بسه خیلی لاغر شدی.. زد یهوو باردار شدم.. ولی الان چی.. نمیشه دیگه

شوهرم یه بار بهم گفت تاپاله.. دوازده کیلو کم کردم دوباره چاق شدم دیروز گفت پاندا.. عمرا بتونم کم کنم ...

ببین یه جوری دهنش آسفالت کن تکرار نکنه یعنی چی 

چاقی که باش این چرت و پرتها چیه 

عزیزم مشکل تو نیستی بیشعوری شوهرت 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

خب خیلی چاق نیستی درشتی قدتم بلنده

برو باشگاه و پیاده روی 

اضافه وزن خیلی زیادی نداری

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
عزیزم همش داخل شکم و پهلوم رفته شانس منه البته زیاد چاق دیده نمیشم ولی وقتی لباس میگیرم سایز پنجاه ب ...

غصه نخور جانم منم وزنم پایینه ولی بازم شکم دارم امتیاز مثبتت اینه قدت بلنده فوق فوقش بخای ۱۰ کیلو کم کنی خوشبختانه با توجه به قد بلندی که داری برای لاغری کارت سخت نیست🥰🥰

ببین عزیزم من یک همسری دارم که هیچ پولی نمیده بهم تفریح و سرگرمی هم ندارم بدون اجازه اش نمیتونم کاری ...

عین شوهر منه.. مگس نر بیاد تو خونه باید تحقیق کنه من چراغ سبز نشون دادم یا مگسه رو باد اورده.. شانسه دیگه.. حالا خودش.. نگم ول کن

تپلا رو من خیلی دوس دارم مهربون و انرژی مثبتن

شوهرت بدجنسه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ببین قند قند قند قند بذار کنار بعدم نون سفید و برنج کم کن تمام اون شیوه که اون خانم گفت عالیه عالییی ...

نگو که من خیلی شیرینی جات مصرف دارم اصلا نمیدونم چیکار کنم ترک کنم

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
ببین یه جوری دهنش آسفالت کن تکرار نکنه یعنی چی چاقی که باش این چرت و پرتها چیه عزیزم مشکل تو نیستی ب ...

بله.. میدونم ولی خب ادم نیست نفهمه.. من اهمیت نمیدم دیگه.. خودم اذیتم وزنم بالا رفته.. زانو نمونده برام

ببین قند قند قند قند بذار کنار بعدم نون سفید و برنج کم کن تمام اون شیوه که اون خانم گفت عالیه عالییی ...

قندی که میگی مثل چی

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

عین شوهر منه.. مگس نر بیاد تو خونه باید تحقیق کنه من چراغ سبز نشون دادم یا مگسه رو باد اورده.. شانسه ...

چه با مزه حرف میزنی 

اولین بار اینجا کسی میبینم که دلم میخواست حضوری پیشم بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی