2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم لباس داخل خونه ای ندارم گفت لاغر کن برات بخرم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواستم بگم قدت بلنده چاقی نشون نمیده ولی فکرمیکنم همون قد چاقی وقتی قدت کوتاه زشتقدت بلندهم باشه ز ...

چقدر بد حرف زده.. ولی تحسین می‌کنم اراده تو آفرین عزیزم ♥️ 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
میخواستم بگم قدت بلنده چاقی نشون نمیده ولی فکرمیکنم همون قد چاقی وقتی قدت کوتاه زشتقدت بلندهم باشه ز ...

با قد بلند وقتی چاق باشی خیلی درشت و هیکلی دیده میشه آدم که برای زن خوب نیست  مردا هم دوس ندارن 

این رژیمو بروسوالیم داشتی بپرسقند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و ...

این عالی 

اصلا رژیم نیست لایف استایل من خودم به جز گوجه خیار صبح (چون صبح نون نمیس خورم با گوجه خیار سیر میشم )بقیه اینجوریم 

تازه راحت میشه برای شام هم از غذا سرخ کرده ناسالم شیفت کرد به سمت غذا های سالمی مثل یتیمچه بورانی بادمجونی و نون و ماست و نون پنیر  و.....

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

افرین به ارادت .. هزار تا راه هم نشون ادم چاق بدی تا خودش نخواد اراده نکنه به درد نمیخوره 

چقدر بد حرف زده.. ولی تحسین می‌کنم اراده تو آفرین عزیزم ♥️

خیلی خیلی .چون من به خالش گفته بودم شبیه فلان چیزی اینم مامانش بهش گفته بودخواست تلافی کنه اونم بدتر جلوخانواده اش گفت.ولی من بهش ثابت کردم میتونم کم کتم

عزیزم قدت خیلی خوبه یخورده وزن کم کنی خیلی خوش هیکل میشی عالیه، رژیم سخت هم لازم نیست بگیری اگه باشگاه میری فقط یکم اراده میخوای

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

یه جا لازم داری پیگیر باشه و محبورت کنه رژیم بگیری

من خودم یه مدت متخصص تغذیه میرفتم ماهی دوبار محبور بودم برم پس رعایت میکردم که میرم پیش دکتر حتما کم کرده باشم . ۱۰ کیلو کم کردم

الان از دیروز تو این تاپیکم تا هرروز گزارش بدم بهش ، یه جور انگیزه اس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17018698/خانمایی-ک-ب-خودشون-اهمیت-میدن?postId=395923167

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ