2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان(جنگ جنسیتی)

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 42 پست
طولانی بود و همه مطلب رو نخوندماما موافقم که این خانوم و طرفداراش آدم های غیرنرمالی ان

من غیر نرمال نیستم ..

از چه نظر غیر نرمالن؟!

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر نرمال تویی تو سایت زنونه نر نفهم

لطفا از تاپیک برید بیرون اینجا ی سایت عمومی هس

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من غیر نرمال نیستم ..از چه نظر غیر نرمالن؟!

ببین مثلا زیر بار منت مرد باشی نرمالی

نباشی و حقت بخای انرمالی

واقعا حرفاش تا حدودی درستننن

جنگ جنسیتی وجود نداره وقتی اینهمه لاشی داریم

_تعلیق

دیدید گفتم غیرنرمالید؟الان من به شما توهین کردم؟یا شمارو ماده خطاب کردم؟این آداب معاشرت رو باید خانو ...

وقتی میاین توی سایتی که ۹۹درصد خانوم هستن باید انتظار همچین رفتاری رو داشته باشید 🤭✨

زندگی سخت است اما من از آن سخت‌ترم⚡🌱
همه فیلم هاشو ندید وگرنه یگه همه مرد هامثلا میکه همه رمد هایی فلان اسم هارو دارن سوهر ازشون در نمیاد

اون طنزه 😂

میگم که ۱۰۰ درصد حرفای یکیو نمیشه گفت درسته

مخاطب باید با توجه به شرایط و اعتقاد خودش بسنجه

من با حرفاش درمورد فرهنگ قدیمی برای زنها موافقم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چقدر طولانی 🤦‍♀️ 

قبول کردن حرفاش به مخاطبش بستگی داره 

و بالاخره باید چیزایی بگه که ویو بخوره 

و اینکه کسی به خاطر طلاق خود به خود عقده ای نمیشه 🫥🤦‍♀️ 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

چون نرینرعین ی سگ نر داری تو سایت حاملگی ول میچرخی روتم زیادهتو منو ماده خطاب کنی؟تو گه بخوری

@niniyar‍ 

ایشون مشکل روان دارن و من مایل به بحث نیستم طبق قوانین سایت فحاشی ممنوعه اونم فحاشی بی دلیل از روی عقده!

رسیدگی کنین مچکر

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

بچه جون اگه متولد ۸۷ هسی برو لوازم التحریرتو بخر سه شنبه باید بری مدرسه

به شما مربوط نیس لطفت از تاپیک برید🙏

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

ببین مثلا زیر بار منت مرد باشی نرمالینباشی و حقت بخای انرمالیواقعا حرفاش تا حدودی درستنننجنگ جنسیتی ...

افرینننن

دقیقااا

زن ایده ال تو ایران یعنی زنی که ساکت باشه و هیچی نگه

اینو حتی خود مردا هم اعتراف کردن 😂