2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان(جنگ جنسیتی)

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 42 پست

طلاقش به تو چه؟!

الان مثلا خواستی تحقیر کنی؟!

جنگ جنسیتی؟!

کدوم جنگ؟!

چون کامل ندیدی، بهت پیشنهاد میکنم که این حرف‌ها رو جای دیگه نزنی!

چون در اصل کسایی می‌سوزن که سواستفاده گر و سمی و متجاو.زن..

که حالا حرف‌های این خانوم باعث شده دستشون روو بشه!

شما که فکر نکنم آدم سواستفاده گر و سمی و متجاوزی باشی، درسته؟!

نهایتا دهن بین و کمی احمق باشی که دنبال افشاگری و اینا میره...

ولی سواستفاده گر که نیستی!

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیما کاتوزیان هیچوقت نگفته سر مردا رو ببرید یا از تجاوز به مردا دفاع نکرده شیما فقط میگه زنا نزارن ح ...

مثل اینکه همه فیلم هاشو ندیدی ابجی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

چرا دنبالش میکنی اصن؟

چون میختواستم ببینم چرا انقدر هیتر داره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

شیما یه زن جسور و موفقه و هیتراش ی سری زن پیک می بی استعداد و برده مطیع مردا چون لزومی نداره وقتی یه زن داره ارزش شمارو یاد اوری میکنه میگه پاهاتونو ببندید هپ نپرید وسط تخت ی مرد. ، میگه رابطه بنفیت اولین قربانیش اون زنه ، میگه ارزش داشته باشید دست هر یدالله گدایی نیوفتید ، میگه خودتونو دوس داشته باشید ، میگه موفقیتتون فقط مادر شدن نباشه ، درس بخونید کار کنید

ی ادم ساللللم چرا باید مخالف این حرفا باشه؟

.

شیما کاتوزیان بدتر داره جنبش فمنیسم رو به بیراهه میبره۹۰ درصد ایرانیا درک درستی از این جنبش ندارن بخ ...

دقیقا

غیر نرمال تویی تو سایت زنونه نر نفهم

دیدید گفتم غیرنرمالید؟

الان من به شما توهین کردم؟

یا شمارو ماده خطاب کردم؟

این آداب معاشرت رو باید خانواده یادتون میدادن نه من

من نه شمارو ریپلای کردم نه توهین ولی یهو حمله کردین به من😄

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

قبول ندارممن هیچوقت نمیگم ۱۰۰ درصد حرفای کسی درستهولی شیما اکثر حرفاش درستهاون مرداییم که میگه منظور ...

همه فیلم هاشو ندید وگرنه یگه همه مرد ها

مثلا میکه همه رمد هایی فلان اسم هارو دارن سوهر ازشون در نمیاد

اخرشو خراب کردی،چون طلاقش دادن عقده ای هست ?? از کجا معلوم طلاق نگرفته ؟فعلا خوش و خرم زندگی میکنه  و با دمش گردو میشکنه حتی به ظاهر هم باشه  و شوهر خوبی داره😏🙄😑خیلی از حرفاشم راسته متاسفانه ،حالا اینکه داره پول در میاره ازین حرفا نمیدونم چطوری ،ولی اینکه مملکت ما به زن چندان بها نمیده و میخوان بزنن تو سر زنها هم تو پیشبرد اهداف  اینجور بلاگرا بی تاثیر نیست

دیدید گفتم غیرنرمالید؟الان من به شما توهین کردم؟یا شمارو ماده خطاب کردم؟این آداب معاشرت رو باید خانو ...

چون نری

نر

عین ی سگ نر داری تو سایت حاملگی ول میچرخی روتم زیاده

تو منو ماده خطاب کنی؟تو گه بخوری

.