اگه فنش هستین یا با حرفام مخالفین لطفا تاپیک رو ترک کنید🙏و اگه تا آخر متن نخوندین نظر ندین!!نظر همه برای من با ارزش هس
ب شخصه بیشتر فیلم های خودش و هیتراش رو دیدم و به دید ی مرد قضاوتش نکردم به دید ی انسان قضاوتش کردم
میتونم به جرعت بگم 70 درصد حرفاش دروغ و چرت و پرت هس و به اسم روانشناسان و نویسندگان بزرگ جهان حرف های دروغ میگه و تا حالا چندین بار دروغ هاش بر ملا شده اون 30 درصد درست هم حرف هایی هس که دختران و خانوم هارو به صورت و منطقی و درست تشویق میکنه به پیشرفت نه اینکه با خراب کردن مرد ها بخواد بگه شما پیشرفت میکنید شاید بگه آره چون خودش موفق ما هم موفق میشیم با گوش دادن به حرفاش ولی در صورتی مثل اون پیشرفت میکنید که ی شوهر آمریکایی و پولدار داشته باشید اون وقت موفقیتتون حتمی هس ولی در غیر این صورت فقط مثل کبک سرتون رو کردین زیر برف و دارین خودتون رو گول میزنید
کسی با گفتن آره مردا هیچی نیستن زن ها بهترین و تکرار کردن حرف های امسال شیما کاتوزیان موفق نشده و نخواهد شد و فقط داره وقت خودش رو هدر میده👍بهتره بای این کار از اتاقت بیای بیرون و به فکر فردای بهتر باشی
اون دسته از افرادی که میگن همه حرفاش درسته مخصوصا حرف های مرد ستیزانش میتونم به جرعت بگم افرادی هستن که داخل خانواده زن ستیز بزرگ شدن یا در گذشت از ی مرد یا چند مرد ضربه روحی خوردن و میخوان با گوش دادن و جار زدن این حرف ها خودشون رو خالی کنن
این خانوم داره از اسم فمینیست سوی استفاده میکنه و جنگ جنسیتی راه میندازه و درآمد زیادی کسب میکنه داخل این شکی نیس ی نگاه به اطرافتون بکنید ببین دیگه چند نفر حرف هاشو قبول داره و داره گوش میده چون همه فهمیدن چه آدم لجن و خود خواد و خود بزرگ بینی هس و با تحقیر کردن زن ها که آره هر زنی فن من نیس ضعیف میخواد اونارو به خودش جذب کنه و درآمدش رو ببره بالا تر
آدمی که چند میلیون مرد رو جمع میبنده و هرچی دلش بخواد بهشون میچسبونه عقل درست حسابی نداره و عقده ای هس البته آدمی که دوبار قبلا طلاقش دادن خود به خود عقده ای میشه حالا چه دلیل طلاق مشکل زن بوده یا مرد فرقی نمیکنه
بهتره بجای اینکه فقط به حرفاش اون گوش کنید به حرف های هیتراش و دلایلشون هم گوش کنید اون جا هس که میفهمید ارزش حمایت کردن یا نه
یا علی مدد