2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان(جنگ جنسیتی)

670 بازدید | 42 پست

اگه فنش هستین یا با حرفام مخالفین لطفا تاپیک رو ترک کنید🙏و اگه تا آخر متن نخوندین نظر ندین!!نظر همه برای من با ارزش هس

ب شخصه بیشتر فیلم های خودش و هیتراش رو دیدم و به دید ی مرد قضاوتش نکردم به دید ی انسان قضاوتش کردم

میتونم به جرعت بگم 70 درصد حرفاش دروغ و چرت و پرت هس و به اسم روانشناسان و نویسندگان بزرگ جهان حرف های دروغ میگه و تا حالا چندین بار دروغ هاش بر ملا شده اون 30 درصد درست هم حرف هایی هس که دختران و خانوم هارو به صورت و منطقی و درست تشویق میکنه به پیشرفت نه اینکه با خراب کردن مرد ها بخواد بگه شما پیشرفت میکنید شاید بگه آره چون خودش موفق ما هم موفق میشیم با گوش دادن به حرفاش ولی در صورتی مثل اون پیشرفت میکنید که ی شوهر آمریکایی و پولدار داشته باشید اون وقت موفقیتتون حتمی هس ولی در غیر این صورت فقط مثل کبک سرتون رو کردین زیر برف و دارین خودتون رو گول میزنید 

کسی با گفتن آره مردا هیچی نیستن زن ها بهترین و تکرار کردن حرف های امسال شیما کاتوزیان موفق نشده و نخواهد شد و فقط داره وقت خودش رو هدر میده👍بهتره بای این کار از اتاقت بیای بیرون و به فکر فردای بهتر باشی

اون دسته از افرادی که میگن همه حرفاش درسته مخصوصا حرف های مرد ستیزانش میتونم به جرعت بگم افرادی هستن که داخل خانواده زن ستیز بزرگ شدن یا در گذشت از ی مرد یا چند مرد ضربه روحی خوردن و میخوان با گوش دادن و جار زدن این حرف ها خودشون رو خالی کنن 

این خانوم داره از اسم فمینیست سوی استفاده میکنه و جنگ جنسیتی راه میندازه و درآمد زیادی کسب میکنه داخل این شکی نیس ی نگاه به اطرافتون بکنید ببین دیگه چند نفر حرف هاشو قبول داره و داره گوش میده چون همه فهمیدن چه آدم لجن و خود خواد و خود بزرگ بینی هس و با تحقیر کردن زن ها که آره هر زنی فن من نیس ضعیف میخواد اونارو به خودش جذب کنه و درآمدش رو ببره بالا تر

آدمی که چند میلیون مرد رو جمع میبنده و هرچی دلش بخواد بهشون میچسبونه عقل درست حسابی نداره و عقده ای هس البته آدمی که دوبار قبلا طلاقش دادن خود به خود عقده ای میشه حالا چه دلیل طلاق مشکل زن بوده یا مرد فرقی نمیکنه

بهتره بجای اینکه فقط به حرفاش اون گوش کنید به حرف های هیتراش و دلایلشون هم گوش کنید اون جا هس که میفهمید ارزش حمایت کردن یا نه

یا علی مدد

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

کاملا درست

همشو خوندی؟😳😂👍

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیما کاتوزیان هیچوقت نگفته سر مردا رو ببرید یا از تجاوز به مردا دفاع نکرده 

شیما فقط میگه زنا نزارن حقشون توسط مردا خورده شه 

از زنا دفاع میکنه 

بهتر جلوی زن ستیزها و ضد زنها باایستید 

شیما کاتوزیان بدتر داره جنبش فمنیسم رو به بیراهه میبره

۹۰ درصد ایرانیا درک درستی از این جنبش ندارن بخاطر همین خانم و امثالش

بچه ها، فمینیسم مرد ستیزی نیست این خانم مرد ستیزه 

جلوی یه افراط که مرد سالاری باشه رو با یه افراط دیگه به نام مرد ستیزی نمیشه گرفت

قبول ندارم

من هیچوقت نمیگم ۱۰۰ درصد حرفای کسی درسته

ولی شیما اکثر حرفاش درسته

اون مرداییم که میگه منظورش یه عدست نه همه

اینارم بزاریم کنار این قضیه تو ایران جدیه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

دیگه بستگی به عقل مخاطبش داره که بفهمه کجا هارو درست میگه کجا هارو اشتباه

آره درسته ولی اکثر مخاطب هاش مثل خودش تند رو هستن

کاتوزیان یه مردستیزه، حتی فمینیست هم نیست 

و هر ثانیه در حال تراوش مهملات مفته 

بیچاره کسی که الگوش این عقب مونده هست

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.