2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین راهکار بدین بچه دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میخابوندیش من ۳دماهگیش رو فقط لای پتو تابش میدادم خداروشکر اونو ترک دادم الان دیگه تو گهواره ه ...

خودتم بعد از غذا یه چیزی بخور که شیرت صاف بشه 

ننو بسته بودم 

از صبح تاشب بغلم بود 

انقدر جیغ میزدم دیوونم کرده بود 

حریره بهش دادم بخدا دهنش بسته شد 

بسکه گریه میکرد چهارماه ونیمگی میذاشتمش تو روروک

بچه تا مشکلی نداشته باشه ک اینقدر گریه زاری نمیکنهشیرت نفخ داره بچه اذیته منم تا وقتی شیر خودم میداد ...

عزیز‌من در کل بچه وقتی بیداره اصلا گریه و اینا نداره قبلا تو گهواره میخابید الان دوسه روزه تو گهواره هم به زور میخابه من نگفتم که کلا گریه زاری میکنه شیشه هم اوایل میدادم بهش چون رفلاکس داره سینه خودمو نمیگرف ترسیدم شیر خشکی بشه ترکش دادم

من اینجوری میخوابوندمش

میزاشتمش لای پتویاتشک خودش

یا ملافه ای چیزی ک پاره نشه محکم باشه

یه بغلش من یه بغلش شوهرم تابش میدادیم تامیخوابید

وقتی هردو طرفشو مگیرفتیم بچه لای پتو یاملافه جمع میشد میخوابید

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خودتم بعد از غذا یه چیزی بخور که شیرت صاف بشه ننو بسته بودم از صبح تاشب بغلم بود انقدر جیغ میزدم دیو ...

منم تو روروئک میزارمش عقب عقب میره خوشش میاد نه اونقدر گریه نمیکنه البته قبلا که دارو نمی‌دادم خیلی گریه میکرد الان دوماهه اس امپرازول میدم خیلییییی خوب شده فقط موقع خاروندن یکم اذیت میکنه

پسر منم ریفلاکس وحشتناکی داشت که تا ۱۸ ماه خوب نشد!!!

ایستاده راه میبردمش تا بخوابه(مجبور شدم دستمو گچ بگیرم آخرش!!!)

یا تو کالسکه میذاشتم خونه رو میچرخیدیم

یا تاب بسته بودم به بارفیکس(پایه تاب جواب نمیده، بارفیکس چون طناب بلند میخواد، حرکاتش دامنه بزرگتری داره)

بزرگتر که شد رو پا

یکسال به بعد هم خودش دراز می‌کشید رو زمین و می‌خوابید 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
یه ماه اونجوری خوابوندم دیگه نمیتونم دستام خیلی درد میکرد

ححق داری واقعا دردناکه

روی پا بزار

خودتم جای نرم بشین دردت نیاد زیاد

اونو بپیچ لای تشک تکونش بده😩

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂