2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم طلاهامو فروختن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست

وای خدا. ینی مرگ پسرشون واسشون واجب نیست.. عین خانواده شوهر من.. پدر شوهر بی مسئولیت من.. که پول داره ها. میتونست واسه خرید ماشین به پسرش کمک کنه. ولی کمک نکرد. و نامزدم وام برداشت. حتی اونا راضین پسرشون بره زندان. اون احترامی که من به شوهرم گذاشتم اونا نذاشتن.. 6 تا طلا النگو دارم. ولی ندادم بهش.. نامزدم هنوز.. این طلاها رو همشو نامزد خریده واونا هیچی واسم نخریدن. هیچی... من اینارو درمیارم میگم که همشو فروختم. طلا واسه اونا خیلی  اهمیت داره. اینکه عروسمون تو تالار طلا داشته باشه.. منم رو سیاهشون میکنم. وقتی عروسی بگیرن. لج کردن بامن. لج میکنم باهاشون. لعنت بهشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برا خرید خونه هاشون فروختنمنم ازش متنفرم بخدا💔بعد اینا رو قرار بود سرمایه کنم 💔 حتی به پسرشون ...

عزیزم یکم توقعاتت زیاده

اولا خب مخالف ازدواج تون بودن

دوما هنوز طلایی بهتون نداده بودن که مال شما باشه  سرمایه ی خودشون  بود که به طلا تبدیل کرده بودن به نیت اینکه به عروس بدن حالا یا نیاز داشتن یا چون مخالف بودن وقتی به پول احتیاج پیدا کردن فروختن

وای خدا. ینی مرگ پسرشون واسشون واجب نیست.. عین خانواده شوهر من.. پدر شوهر بی مسئولیت من.. که پول دار ...

براشون مهم نیست اینام

یه اسپیلت کوچیک برا خونمون خریده بودن که حتی اونو هم برداشتن برا خودشون💔

به نامزدم میگم خب برو جلوشون دربیا میگه پول خودشون بوده خریدن برم چی بگم

برا ما هم خیلی مهمه توی تالار نشون میدن همه لباسا و طلا هارو، اما اینا جز چند دست لباس چیزی برای نشون دادن ندارن همه مسخرشون میکنن که طلا ندادن چون اینجا خیلی مهمه طلا و لباس

خودشون حتی یه زمانی میگفتن که حرف مردم برای ما خیلی مهمه ما کم نمیذاریم و فلان... الان ولی اینحور کردن

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

عزیزم یکم توقعاتت زیادهاولا خب مخالف ازدواج تون بودندوما هنوز طلایی بهتون نداده بودن که مال شما باشه ...

عزیزم میگم اینجا رسمه باید بدن چه مخالفت کنن یا نه

اگه رسم نبود که چیزی نمیگفتم، بعدشم طلاها رو به نیت من خریده بودن حتی رفتم خونشون بهم نشون دادن گفتن اینا برا توعه حتی گفتن عکس بگیر به مامانت نشون بده

خب بعدش نباید زیر حرفشون میزدم یا چیزی که خریدنو پس بگیرن

نیاز داشتن فروختن باشه قبول، ولی بعدش بخرن جبران کنن

حتی اسپیلتی که برامون خریده بودنو برداشتن برا خودشون

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

نباید این کارو میکردن 😔💔ناراحت شدم برات عزیزم.. گفتی که حتی واس پسرشون ارزش قائل نیستن. واسه تو ار ...

اره دقیقا 💔

خیلی ذاتشون بده مخصوصا مامانه و خواهرش

یکبار روی دنده لج بیوفته دیگه هیچی براش مهم نیست شوهرشم که اینقد زن ذلیله رو حرف این حرف نمیزنه

اینا از حالا اینجور رفتار میکنن بعدها چکار میکنن.خودت بدبخت نکن

چیکار کنم منو عشقم خیلی، همو میخوایم نمیتونیم از، هم بگذریم، هر دفعه امتحان کردیم نشده 💔

رسما پاره شدیم تا راضیشون کنیم

باز وقتی قرار باشه بهت بدن میخرن دیگه قحطی طلا که نیومده تازه وضعشون هم خوبه

وضعشون خوبه اره ولی خسیسن و با ازدواجمون مخالفن شاید نخوان که بدن

با اینکه گفته بودن حرف مردم خیلی برامون مهمه و برا تک پسرمون کم نمیذاریم و.... 

چیکار کنم منو عشقم خیلی، همو میخوایم نمیتونیم از، هم بگذریم، هر دفعه امتحان کردیم نشده 💔رسما پاره ش ...

عزیز تو عاشقی نامزدت اگ عاشق بود اجازه نمیداد طلاهات بفروشن.ب خودت بیا نکن خودت ضرر میکنی