2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم طلاهامو فروختن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست
من مامانم چند تیکه برام خریده اما خانواده دوماد هم رسمه بخرنبعدش چیکار کردی چیزی نگفتی؟ الان رابطت خ ...

۶سال گذشته ازشون بدم میاد

خانواده منم برام خریدن اونا نه

چیکار میتونم کنم وقتی منو نمیخاستن واس پسرشون چه برسه به اینکه طلا بخرن

بیچاره شوهرم زیاد دستش پول نداشت فشار نیاوردم بهش بدل خریدم 

اما یجوری به شوهرت نشون بده ناراحتی بزا بعدا خودش برات بخره

پیش خودشون گفتن اینکه پسرمارو که هیچکی قبولش نداشت قبول کرده پس بدون طلا هم قبول میکنهمنت سرت میذارن ...

خونه هم نخریدن قراره بریم طبقه بالاشون زندگی کنیم که از خواهرشه تا وقتی اون ازدواج کنه اونجایی بریم

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بدبخت کن،بعضی خانواده‌ شوهر خیلی سمی هستن،عصبیت میکنن،تیکه میندازن تادلت بخواد،بایکی ازدواج کن که با احترام بری خونشون نه بزور واصرار،مطمن باش بعداز ازدواج شوهرت هم بیشتر طرفدار اوناست 

خونه هم نخریدن قراره بریم طبقه بالاشون زندگی کنیم که از خواهرشه تا وقتی اون ازدواج کنه اونجایی بریم

چشم بازارو کور کردی با این شوهر کردنت

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

۶سال گذشته ازشون بدم میادخانواده منم برام خریدن اونا نهچیکار میتونم کنم وقتی منو نمیخاستن واس پسرشون ...

وای منم دقیقا مثل توام

شوهر منم توان خریدشو نداره

اگه همون اول نمیخریدن ناراحت نمیشدم ازین ر ناراحتم که بردن فروختن 💔 توی قوم ما هم رسمه که باید بدن

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

وای منم دقیقا مثل توامشوهر منم توان خریدشو ندارهاگه همون اول نمیخریدن ناراحت نمیشدم ازین ر ناراحتم ک ...

بدل بخر بنداز کسی متوجه نشه رفتی زیر یه سقف کم‌کم پس انداز کن بخر

چون پیش خانوادت با این انتخابت آبروت میره

عجب آدمایی پیدا میشن... دیدن که طلا گرون شده گفتن فرصت خوبیه.. ولی بعید میدونم دگ بخرن.. 

دوتا انگشتر منم گم شد.. تو خونه مادر شوهرم... 

اونا دزدیدن.. انگشتر ایی که همش دستم میکردم.. و گم شد گرون نگرفتن... 

از خانواده نامزدم  متنفرم... دلم میخاد اون مادر شوهرمو خفه کنم. شیطانه شیطانه 

بدل بخر بنداز کسی متوجه نشه رفتی زیر یه سقف کم‌کم پس انداز کن بخرچون پیش خانوادت با این انتخابت آبرو ...

خانوادم که بلخره میفهمن بدله یعنی همه فک و فامیلام میفهمن

عجب آدمایی پیدا میشن... دیدن که طلا گرون شده گفتن فرصت خوبیه.. ولی بعید میدونم دگ بخرن.. دوتا انگشتر ...

اره برا خرید خونه هاشون فروختن

منم ازش متنفرم بخدا💔

بعد اینا رو قرار بود سرمایه کنم 💔 حتی به پسرشون هم رحم نکردن

من یادمه نقره خریدم به رنگ طلا سفید سرویس رو هیشکی متوجه نشد

اخه اینجا گوشواره و سنجاق و سربند با یکی دوتا انگشتر خانواده داماد حتما باید بخرن

اگه رسم نبود اینقد نمی سوختم💔

عجب آدمایی پیدا میشن... دیدن که طلا گرون شده گفتن فرصت خوبیه.. ولی بعید میدونم دگ بخرن.. دوتا انگشتر ...

وضعشون هم خوبه باباش کارمند بانکه 

اما چون از من بدشون میاد فروختن به بهونه ی خونه

نگران نباش.. این کارشون واقعا بد بود... مادر شوهر منم همچین آدمیه.. جلوی من پسرشو نفرین میکنه.. لعنت ...

نسل اینا منقرض شه بخدا هرچی زودتر

نامزدم برای اینکه خانوادشو راضی کنه تهدید به خودکشی کرده حتی اسلحه گرفته رو سر خودش که اونا رو بترسونه راضی شن

اونا اما گفتن هرکاری میکنی برو بکن💔💔

نگران نباش.. این کارشون واقعا بد بود... مادر شوهر منم همچین آدمیه.. جلوی من پسرشو نفرین میکنه.. لعنت ...

خیلی دلم میخواست مثل بقیه ی عروسا منم طلا بزنم به خودم چون اینجا رسمه

ولی خسرت اینم به دلم موند💔💔