طول زندگی این دنیای ما در مقابل زندگی اون دنیا مثل یه چشم بهم زدنه !
خداوند به نسبتی که به آدما داده ازشون توقع داره ، تازه یه سنت که خدا داره سنت امهاله (مهلت دادن)
یعنی خدا بهشون فرصت میده که تو دنیا تاخت و تاز کنن و همه چیشونو بیرون بریزن و دیگه چیزی نداشته باشن !
چون خدا تو اون دنیا باهاشون کار داره!
و سنت بعدی سنت استدراجه !! یعنی درجه درجه به سمت بدبختی میرن اما خودشون و دیگران فکر میکنن که دارن عشق و حال میکنن و از زندگی لذت میبرن!
خدا خودش میگه : اگه شما آدما به من اعتماد داشتید ، من پلهها و دیوارها و سقف خونهی گناهکارها رو از طلا و نقره میساختم (یعنی هرچی میخواستن بهشون میدادم !) اما افسوس که شما به من اعتماد ندارید و تا یه آدم بدو میبینید که مثلا سوار یه ماشین شاسی بلند شده فورا میگید : ای وای !!! خدایا عدالتت رو شکر!!! طرف نه نماز میخونه ، نه دین و ایمان داره اما از هر طرف پول و ثروت و خوشی رو سرش میریزه!! من که دیگه نماز نمیخونم !! ☺️
پس اگه یکی رو میبینید که مثلا ۲۰ ، ۳۰ سال تو این دنیا زندگی خوبی داره ، فکر نکنید دیگه تا ابد زندگیش همونجوریه ! چون بعد از زندگی تو این دنیا ، باید یک ابدیت رو تو اون دنیا باشه در حالی که بخاطر کارا و حرفاش مطمئناً جای خوبی نخواهد داشت!☺️
پس هیچوقت بخاطر اینکه یه چیزی اونجوری که تو میخوای نیست و حتی ظاهرا روزای سخت و تلخی رو میگذرونی ، فورا در مقابل خدا موضع نگیر !!!
تصور کن الان تو بهشتی و این زندگی سختی که داری رو برات مث یه فیلم گذاشتن که ببینی و بدونی چی شد که به بهشت رسیدی!☺️
واااای این مطلب اینقد گستردهس که واقعا مغزم داره سوت میکشه!☺️ مخصوصاً که ساعت ۶ و ۲۰ دقیقه صبحه!☺️
مطمئن باش خدا تکتک لحظات سختی که داشتی رو میبینه و همهشونو لحاظ میکنه بعد میگی چقدر خوب که بخاطر بیست سی سال زندگی مجلل ، بهشت ابدی رو از دست ندادم.
به ولله اینو بهت قول میدم ، چون من هیچی رو قبول نمیکنم و هرچی که میگم خودم رفتم و با مطالعه و تحقیق بهش رسیدم ☺️