2777
2789
عنوان

واقعا خدا عادل نیس اصلاااا

300 بازدید | 22 پست

یکی مثل دخترعمم 

خوشبخت 

دوتا بچه دسته گل داره 

شوهرش عاشقشه 

هر ماه مسافرت سالی شیش هفت دست لباس 

میخابن تا دو ظهر 

اونوقت من با این بیماری لعنتی هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم هیچوقت 

حسرت خیلی چیزا ب دلم موند 

من باید پنج پاشم برم سرکار 

من هیچوقت خدا رو نمیبخشم 

زندگی مثل یه فیلم از لحظه تولد یا شاید قبل از تولد تو عالم ذر تا پایان روز قیامته . مثل یه فیلم کامل . از اول تا آخر فیلم رو باید ببینی بعد بگی سازنده این فیلم عدالت داشته یا نه . اگر قرار باشه فقط در مورد دقیقه ۲۰ تا ۴۰ یه فیلم ۶۰ دقیقه ای نظر بدیم منم میگم خدا عادل نیست . ولی در مورد کل فیلم بخوای قضاوت کنی خدا عادله . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول زندگی این دنیای ما در مقابل زندگی اون دنیا مثل یه چشم بهم زدنه !

خداوند به نسبتی که به آدما داده ازشون توقع داره ، تازه یه سنت که خدا داره سنت امهاله (مهلت دادن)
یعنی خدا بهشون فرصت میده که تو دنیا تاخت و تاز کنن و همه‌ چی‌شونو بیرون بریزن و دیگه چیزی نداشته باشن !
چون خدا تو اون دنیا باهاشون کار داره!
و سنت بعدی سنت استدراجه !! یعنی درجه درجه به سمت بدبختی میرن اما خودشون و دیگران فکر می‌کنن که دارن عشق و حال می‌کنن و از زندگی لذت میبرن!

خدا خودش میگه : اگه شما آدما به من اعتماد داشتید ، من پله‌ها و دیوارها و سقف خونه‌ی گناهکارها رو از طلا و نقره میساختم (یعنی هرچی میخواستن بهشون میدادم !) اما افسوس که شما به من اعتماد ندارید و تا یه آدم بدو می‌بینید که مثلا سوار یه ماشین شاسی بلند شده فورا می‌گید : ای وای !!! خدایا عدالتت رو شکر!!! طرف نه نماز میخونه ، نه دین و ایمان داره اما از هر طرف پول و ثروت و خوشی رو سرش می‌ریزه!! من که دیگه نماز نمی‌خونم !! ☺️

پس اگه یکی رو می‌بینید که مثلا ۲۰ ، ۳۰ سال تو این دنیا زندگی خوبی داره ، فکر نکنید دیگه تا ابد زندگیش همونجوریه ! چون بعد از زندگی تو این دنیا ، باید یک ابدیت رو تو اون دنیا باشه در حالی که بخاطر کارا و حرفاش مطمئناً جای خوبی نخواهد داشت!☺️

پس هیچ‌وقت بخاطر اینکه یه چیزی اون‌جوری که تو میخوای نیست و حتی ظاهرا روزای سخت و تلخی رو میگذرونی ، فورا در مقابل خدا موضع نگیر !!!

تصور کن الان تو بهشتی و این زندگی سختی که داری رو برات مث یه فیلم گذاشتن که ببینی و بدونی چی شد که به بهشت رسیدی!☺️

واااای این مطلب اینقد گسترده‌س که واقعا مغزم داره سوت میکشه!☺️ مخصوصاً که ساعت ۶ و ۲۰ دقیقه صبحه!☺️

مطمئن باش خدا تک‌تک لحظات سختی که داشتی رو می‌بینه و همه‌شونو لحاظ می‌کنه بعد میگی چقدر خوب که بخاطر بیست سی سال زندگی مجلل ، بهشت ابدی رو از دست ندادم. 

به ولله اینو بهت قول میدم ، چون من هیچی رو قبول نمی‌کنم و هرچی که میگم خودم رفتم و با مطالعه و تحقیق بهش رسیدم ☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

طول زندگی این دنیای ما در مقابل زندگی اون دنیا مثل یه چشم بهم زدنه !خداوند به نسبتی که به آدما داده ...

ممنون بابت دلداریتون و اینکه وقت گذاشتین و این همه برام تایپ کردین اما دختر عمم اتفاقا نماز خون و معتقدع 

والا مثل مامانش خیلی خوشبخته

حسادت نمیکنم فقط حسرت 

که چرا من با این بیماری متولد شدم 

که حسرت زندگی خوب و بچه به دلم بمونه 

دخترعمم همسن خودمه ها

من نمیبخشم خدارو 

زندگی مثل یه فیلم از لحظه تولد یا شاید قبل از تولد تو عالم ذر تا پایان روز قیامته . مثل یه فیلم کامل ...

عادل بود من فقط ابن بیماری رو نداشتم که بخاطرش کل زندگیم بسه حسرت 

امروز گفتم تو خدا نیستی،فقط حرف میزنی ، کو ، پس چرا عمل نمیکنی؟اگه کاری از دستت بر نمیاد معطلمون نکن ...

کاری از دستش برنمیاد 

فک نکنم اصلا خدایی باشه شاید دروغ گفتن بهمون

ممنون بابت دلداریتون و اینکه وقت گذاشتین و این همه برام تایپ کردین اما دختر عمم اتفاقا نماز خون و مع ...

نه بابا ، کاری نکردم که! اگه همین چند خطم برا یه انسان دیگه ننویسم که نباید ادعای انسانیت و فهمیدگی داشته باشم ! (البته ادعاشو ندارما ☺️)

عرض کنم که .... خب ببینید ماها فقط همون لحظه رو می‌بینیم اما خدا تا سالهای بعد رو هم می‌بینه و هم تدبیر میکنه! گاهی وقتا یه چیزایی تو زندگی ما وجود داره که اصلا نمی‌تونیم درک کنیم و فقط خود خدا میدونه!

و یه چیز دیگه !! من میگم حالا که شرایط اینجوریه و نمیشه کاریش کرد پس چرا غصه بخوریم؟ (زندگی منم پره مشکل و درد و غم و بیماریه !☺️ بخدا باز یه مدته کلیه‌هام اذیتم میکنه اما به هیشکی نگفتم که اذیت نشن! گفتم اینبار مردیم که مردیم ☺️) 

حالا ... گفتم که وقتی نمیشه کاریش کرد چرا غصه بخوریم؟ سعی‌مونو می‌کنیم که یه زندگی خوب و شاد برا خودمون و اطرافیانمون (در حد توانمون) بسازیم. 

باورکنید پسرعمه‌ی خودم چندتا کارخونه داره و خانومشم دکتره اما به ولله زندگیشون جهنمه!

خوشبختی تو دل آدماس ، خوشبختی صرفا یه احساس و حال درونیه ، نه به گذشته فک کن ، نه خیلی غصه آینده رو بخور ، سعی کن از حال لذت ببری ! (حرف زیاده اما میترسم حوصله‌تون سر بره ☺️)

شاد باشی ، برا منم دعا کن 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

دیگه پر شده گوشمون از کودکی تا میانسالیچیزی ندیدیماین قرآن و ... همه چی هم تحریف شدس، میدونید چرا ؟چ ...

خب اینم یه نظره !☺️ ولی من اون حرفا رو برا مناظره و اثبات وجود خدا و تحریف قرآن و این چیزا ننوشتما ☺️

صرفا میخواستم با چند تا جمله ، در حد سواد خودم حال این دوستمونو خوب کنم . شما هم جدی نگیر ☺️

سلام گلم ، هیچ وقت کسی رو با خودت مقایسه نکن همه اینهایی که گفتی درست اما از باطن زندگیشون خبر نداری و هیچکس نیست که هیچ مشکلی نداشته باشه  قانون خدا هم همینه تا چیزی از انسان نگیره چیز دیگه ای نمیده. باورکن خیلی های دیگه هستن شرایطشون از من و تو بدتر هست یکی بی سرپرست هست یکی کارتون خواب یکی روی تخت بیمارستان یکی گوشه زندون ،،،،،،