2777
2789
عنوان

مامانم به خواهرم گفت چرا بجه هاتو ول نکردی شوهر کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 33 پست
هیچ مردی ارزش اینو نداره آدم بچه اش رو رها کنه. مادرتون فکر ازدواج خواهرته ک خودشم راحت بشه .اما ن ...

آره خواهرم خیییلی عاقله همه اینارو میدونیت وشوهر نکرد

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مردی که واقعا دوستش داشته باشه و متعهد باشه بچه ها را هم قبول کنه و پدری کنه براشون ،

مادر شوهرش میگفت حتی اگه اون خونه رو تکمیل نکنی به فکر یه خونه دیگه باشی دخترارو ازت میگیریم.خیلی اذیت کردن

خواهرت ی مرد واقعیهایشالله ی مرد خوب سر راهش بیاد ازدواج کنهنمیشد ک بچه هاشو رها کنه بره

مسئولیت پذیری در حدی که میگه اگه دخترام شوهر کنن بازم ازدواج نمیکنم بخاطر دخترا

نمیتونه بابا

آره قانون نمیذاره ولی با این حال بخاطر اینکه حرفش دهن مردم نیوفته.آخه ماتو یه محیط کوچیک زندگی میکنیم

خب بهتره ببرینشون پیش مشاور اونام بچه هستن گناه دارن این همه سختی تو سن کم

آره همه بچه های فامیل پیش اینا بابا میکنن من واقعا نگاه اینا رو میبینم از درون آتیش میگیرم

کار خواهرت درست بود همیشه بهش بگو خیلی قوی هستی دوران سخت رو گذروندی از این به بعد اسونی هست

طفلک خواهرم.خدابهش صبر بده و توانایی